Ώρα βραβεύσεων MTV και όχι μόνο. Αφού μεγάλοι αστέρες έκλεψαν τις εντυπώσεις ανεβαίνοντας στην σκηνή και ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες τους. Justin Bieber, Ed Sheeran, Camilla, Cabello και Doja cat ήταν μερικοί από όσους ανέβηκαν στην σκηνή. Oι μουσικοί (και όχι μόνο) αστέρες , έλαμψαν την Κυριακή 13/09 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των VMA που […]

Ώρα βραβεύσεων MTV και όχι μόνο. Αφού μεγάλοι αστέρες έκλεψαν τις εντυπώσεις ανεβαίνοντας στην σκηνή και ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες τους. Justin Bieber, Ed Sheeran, Camilla, Cabello και Doja cat ήταν μερικοί από όσους ανέβηκαν στην σκηνή.

Oι μουσικοί (και όχι μόνο) αστέρες , έλαμψαν την Κυριακή 13/09 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των VMA που απονεμήθηκαν από το MTV.

Τζάστιν Μπίμπερ και Ολιβια Ροντρίγκο ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων MTV.  Γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια με μία φαντασμαγορική βραδιά με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ξεχώρισε η επιστροφή της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, η οποία μάλιστα έκανε και το άνοιγμα της βραδιάς με μια πολύ σπέσιαλ εμφάνιση.

Από τα τρελά της βραδιάς ο άγριος τσακωμός του MMAer Κόνορ ΜακΓκρέγκορ παραλίγο  με τον ράπερ Machine Gun Kelly.

Πολύ ιδιαίτερη η εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ που τράβηξε όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ