Δεν μπήκε πολύ καλά για όλους το νέο έτος! Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να τραγούδησε στο λόφο του Λυκαβηττού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να πήρε κάποια χιλιάρικα για λίγα λεπτά, ωστόσο τις επόμενες μέρες του παρουσιάστηκαν κάποια θέματα. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα το πρωί μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη […]

Δεν μπήκε πολύ καλά για όλους το νέο έτος! Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να τραγούδησε στο λόφο του Λυκαβηττού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να πήρε κάποια χιλιάρικα για λίγα λεπτά, ωστόσο τις επόμενες μέρες του παρουσιάστηκαν κάποια θέματα.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα το πρωί μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη πέρασαν την είσοδο γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι.

Το γεγονός ότι τόσο ο Σάκης Ρουβάς, όσο και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δημιουργεί ανησυχία. Το ζευγάρι έχει πολλές μέρες να κάνει κάποια ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έχει να δημοσιεύσει από τις 28 Δεκεμβρίου, ενώ το διάσημο μοντέλο από τις 21 Δεκεμβρίου.

Η «εξαφάνισή» τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συνδυασμό με το είσοδο στο νοσοκομείο, δημιουργεί αγωνία και ο κόσμος ανησυχεί αν είναι όλα καλά. Εμείς, ευχόμαστε να είναι απλώς μια σύμπτωση και να είναι όλη η οικογένεια μια χαρά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ