Γίνεται …διάσημος ο ελληνικός Βορράς.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζέιμι Φοξ θα βρεθούν στην Βόρεια Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες με Θεσσαλονίκη και Δράμα να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Το τριήμερο 24-27 Μαΐου θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Τενεκεδένιος στρατιώτης» στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ και οι δύο ηθοποιοί θα βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα.

Σκηνές της ταινίας με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Τζέιμι Φοξ μάλιστα θα γυριστούν και στη Δράμα και έχει σημάνει …συναγερμό στη Μακεδονική πόλη η άφιξη τους.
«Ήδη οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν κλείσει την πόλη μας δύο ξενοδοχειακές μονάδες. Είμαστε χαρούμενοι που η Δράμα μπαίνει στον χάρτη της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Έχουμε πραγματοποιήσει συσκέψεις στους χώρους με τον αστυνομικό διευθυντή Δράμας, τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Δράμας γιατί θα χρειαστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα γίνουν ελεγχόμενες εκρήξεις.

Το αποτύπωμα είναι πολύ δυνατό για την οικονομική, την πολιτιστική και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Είναι σημαντικό το γεγονός καταφέραμε μια παραγωγή 40-50 εκατομμυρίων να γίνει στον τόπο μας», ανέφερε στο Thestival ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ