Από τη μια η πανδημία από την άλλη το γεμάτο πρόγραμμα έβαζαν σε αναμονή την προβολή του. Το 2022 ήρθε το πλήρωμα χρόνου!

Το ΣΚΑΪ είναι έτοιμο προσθέσει κάτι νέο στο πρόγραμμά του! Ο λόγος για το “The Masked Singer”. Είναι ένα μουσικό παιχνίδι που βρισκόταν στο συρτάρι του καναλιού δύο χρόνια.

Από τη μια η πανδημία από την άλλη το γεμάτο πρόγραμμα έβαζαν σε αναμονή την προβολή του. Το 2022 ήρθε το πλήρωμα χρόνου! Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα του νέου πρότυπου μουσικού παιχνιδιού θα ξεκινήσουν τέλος Φεβρουαρίου. Στο μυαλό των ιθυνόντων του προγράμματος είναι να γυριστούν 16 επεισόδια.

Ο παρουσιαστής του  “The Masked Singer” θα είναι ο Σάκης Ρουβάς! Μετά το ” The Voice” και το “Idols” τρίτωσε το καλό για τον Έλληνα σταρ! Τώρα όσον αφορά την κριτική επιτροπή…Το όνομα που ακούγεται τελευταία έντονα έρχεται από τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Ναι, στον Νίκο Μουτσινά αναφερόμαστε! Ο γνωστός παρουσιαστής είναι το φαβορί να βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις κριτές – ντετέκτιβ του παιχνιδιού! Ο Φοίβος είναι ο δεύτερος που θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιος διάσημος κρύβεται πίσω από κάθε στολή διαγωνιζόμενου. Με βάση τα τωρινά δεδομένα ή γυναικεία παρουσία της παρέας θα είναι η Τάμτα!

Το παιχνίδι προορίζεται για την prime time ζώνη του προγράμματος του ΣΚΑΪ και πιο πιθανό είναι να προβάλλεται κάθε Παρασκευή. Λίγες πιθανότερο συγκεντρώνει η Πέμπτη ως ημέρα προβολής!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ