Η επιτυχία του Πάνου Κιάμου που έχει κάνει πανικό.

Έχει συμβεί αρκετές φορές στο χώρο της μουσικής! Ένα τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν και γίνει τεράστια επιτυχία μετά από επανεκτέλεση! “Θα με ζητάς” (Θα απουσιάζω) είναι το τραγούδι που ο Πάνος Κιάμος είχε κυκλοφορήσει 22 χρόνια πριν, το 2000 δηλαδή!

Ο γνωστός τραγουδιστής που δεν επαναπαύεται στην επιτυχία και δουλεύει καθημερινά πήρε την απόφαση να το επανεκτελέσει! Δεν ξέρουμε αν το περίμενε αυτό που συνέβη, αλλά έχει γίνει πανικός! Όσο για τους δημιουργούς του τραγουδιού, την μουσική έχει γράψει ο Θοδωρής Λαχανάς και τους στίχους ο Νεκτάριος Μπήτρος.

Έχει κάνει πάταγο η επανεκτέλεση του “Θα με ζητάς” και στο Posidonio γίνεται “πόλεμος” όταν το τραγουδά. Ο Πάνος Κιάμος με τον Αναστάσιο Ράμμο, την Έλενα Τσαγκρινού,  την Τατιάνα Καρρά, τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, την Μαριάννα Καρά και τον  DJ Pitsi, αποτελούν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.

Το τραγούδι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη του κόσμου ενώ πανικός έχει γίνει και στο  Tipton. Πολλοί χρήστες ανεβάζουν βίντεο με το συγκεκριμένο τραγούδι με hashtags #thaapousiazw και #thanezitas.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ