Πρεμιέρα στο Posidonio – Πανικός στην νύχτα με τις απαγορεύσεις για τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους.  Θυμόμαστε ότι ο Πάνος Κιάμος ήταν ο πρώτος που είχε δηλώσει ότι το νυχτερινό κέντρο που θα τραγουδούσε θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους.  Μάλιστα είχε γίνει πρώτο θέμα στις συζητήσεις μεταξύ καλλιτεχνών και ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών, και φυσικά με […]

Πρεμιέρα στο Posidonio – Πανικός στην νύχτα με τις απαγορεύσεις για τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους.  Θυμόμαστε ότι ο Πάνος Κιάμος ήταν ο πρώτος που είχε δηλώσει ότι το νυχτερινό κέντρο που θα τραγουδούσε θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους.  Μάλιστα είχε γίνει πρώτο θέμα στις συζητήσεις μεταξύ καλλιτεχνών και ιδιοκτητών νυχτερινών μαγαζιών, και φυσικά με πολλα σχόλια του κόσμου.

Ο Πάνος Κιάμος είχε δηλώσει:

«Ξέρετε πού βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα.

Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν».

Έγινε η πρεμιέρα και έγινε το έλα να δεις

Ένα μεγάλο σχήμα που είχε δίπλα στον Πάνο Κιάμο τον πολυτάλαντο Αναστάσιο Ράμμο, και η ανεβασμένη Έλενα Τσαγκρινού. Μαζί τους στο πρώτο επαγγελματικό του βήμα ο νικητής του House of fame Στέφανος Πιτσίνιαγκας μαζί με την  Μαριάννα Κάρα.

Τρελές στιγμές στην πρεμιέρα του σχήματος στο Posidonio. Στην πίστα δεν υπήρχε ψυχή, αφού όποιος έκανε το λάθος να ανέβει τον κατέβαζαν στο λεπτό. Αυστηρός ο έλεγχος στην είσοδο και γκρίνια από τον κόσμο για την μεγάλη καθυστέρηση.

Μόλις ο πελάτης περνούσε τον έλεγχο έπρεπε να φορέσει μάσκα μέχρι να καθίσει στο τραπέζι του, και φυσικά απαγορευόταν αν χορέψου. Και δεν μιλάμε για την πίστα, αλλά και όρθιοι στα τραπέζια τους.

posidonio sports365.gr

Οι περισσότεροι θαμώνες είχαν μόνο αρνητικά σχόλια να κάνουν, αφού δεν ευχαριστήθηκαν την βραδιά τους στο posidonio. Εάν από την πρεμιέρα υπάρχουν αρνητικά σχόλια, η συνέχεια προβλέπεται πολύ δύσκολη.

Μα χωρίς το τζέρτζελο της πίστας, και χωρίς χορό για τους τους στερημένους τόσους μήνες θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών, πως να πάει καλά;

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι