Η Κατερίνα Καραβάτου έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR και μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», και έπεσαν οι τίτλοι τέλους από το Star. Σας το είχαμε δώσει από πολύ νωρίς εδώ. Αλλά εδώ και καιρό όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες της στις εκπομπές της στο STAR ήταν μόνιμα […]

Η Κατερίνα Καραβάτου έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR και μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», και έπεσαν οι τίτλοι τέλους από το Star. Σας το είχαμε δώσει από πολύ νωρίς εδώ.

Αλλά εδώ και καιρό όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες της στις εκπομπές της στο STAR ήταν μόνιμα μελαγχολική, αρκετές έκλαιγε, και γενικά ήταν άλλος άνθρωπος. Το αντίθετο από τον σύντροφο της Κρατερό Κατσούλη που είναι στην καλύτερη φάση της ζωή του.

Ο Κρατερός συμμετέχει στην ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη”. Είναι πολύ ευδιάθετος, και βρίσκεται σε φάση ανανέωσης της εξωτερικής του εμφάνισης. Μέχρι και εμφύτευση μαλλιών λέγεται ότι έκανε.

Μεγάλες αλλαγές! Πότε γίνεται αυτό; Μετά από ένα μεγάλο χωρισμό; Μάλιστα.

Οι πρώτες φήμες σύμφωνα με το περιοδικό ΜakTv και το patkiout.gr βγήκαν στην δημοσιότητα, όταν ο Κρατερός αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή πριν το τέλος της, και όπως λένε όσοι τους ζούσαν το τελευταίο διάστημα πριν αποχωρήσει ο Κατσούλης δεν μιλούσαν καθόλου, και υπήρχε μια περίεργη κατάσταση μεταξύ τους.

Κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και να αποδεχτεί τις φήμες αυτές.

Αλλά καπνός χωρίς φωτιά υπάρχει;

Ο κακός χαμός για μια παλιά δήλωση της. Αλλά τι δήλωση!

Αλλά το τελευταίο διάστημα γίνεται χαμός με μια δήλωση της που παραδέχεται ότι είχε κερατώσει τον σύντροφο της. Δεν είναι εύκολη υπόθεση  η μονογαμική σχέση είπε.

Πολύ σπάνια οι γυναίκες να μιλήσουν για το παρελθόν τους και ειδικά όταν εμπλέκονται και τρίτοι στην σχέση.

Εδώ και ώρες όμως κυκλοφορεί πολύ ένα βίντεο της γνωστής παρουσιάστριας που έχει ταράξει ταράξει τα νερά και δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους.

Πλέον θέλει να ξεχάσει ότι είχε κάνει αυτήν την δήλωση.

«Η μονογαμία σε βάθος χρόνου, απ’ ότι μου λένε είναι δύσκολο πράγμα, ελπίζω να τα καταφέρουμε»

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ