Ο γνωστός τράπερ Sin Boy εκφράζεται κατά του εμβολίου του κορονοϊού, στον λογαριασμό του στο Instagram. Κατά των εμβολίων εκφράζεται δημόσια ο γνωστός τράπερ, Sin Boy. Με αναρτήσεις του στο Instagram, απαντά στους θαυμαστές του σχετικά με το αν έχει κάνει εμβόλιο: “Όσοι με ρωτάτε αν έχω κάνει εμβόλιο. Θα μ’ ακουμπήσει βελόνα μόνο όταν […]

Ο γνωστός τράπερ Sin Boy εκφράζεται κατά του εμβολίου του κορονοϊού, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Κατά των εμβολίων εκφράζεται δημόσια ο γνωστός τράπερ, Sin Boy.

Με αναρτήσεις του στο Instagram, απαντά στους θαυμαστές του σχετικά με το αν έχει κάνει εμβόλιο: “Όσοι με ρωτάτε αν έχω κάνει εμβόλιο. Θα μ’ ακουμπήσει βελόνα μόνο όταν κάνει νέο tattoo. Και όταν μου κάνει η μάνα μου κινέζικη ομοιοπαθητική”.

Βέβαια, καμία έκπληξη δεν προκαλεί ο αντιεμβολιαστικός λόγος του Sin Boy, ο οποίος στο παρελθόν έχει προβεί σε παραληρηματικά ξεσπάσματα, κατακεραυνώνοντας συστήματα που τον πολεμούν, μέχρι και τους Illuminati είχε αναφέρει…

Μετά το δημόσιο ξέσπασμά του προς όλους και για όλα, ακολούθησε η διαγραφή όλων των τραγουδιών του από το κανάλι του στο YouTube, και εν τέλει ο γνωστός τράπερ εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Δύο χρόνια μετά, ο Sin boy φαίνεται να έχει αφήσει αυτό το κεφάλαιο πίσω του.

Ειδικότερα, ο ίδιος έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αλβανία, χτίζοντας την καριέρα του εκεί, αλλά και την προσωπική του ζωή. Για την ακρίβεια έχει σχέση τη Rina η οποία μάλιστα είναι γνωστή τραγουδίστρια στην Αλβανία. Το γεγονός αυτό τους καθιστά και συνεργάτες, πέρα από συντρόφους.

Παράλληλα, το κεφάλαιο μουσική συνεχίζει να είναι η ζωή του. Ο Sin Boy έχει κυκλοφορήσει καινούργιες δουλειές του τόσο μόνος του όσο και ντουέτα με την Rina. Το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που θυμόμαστε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ