Αγγελική Νικολούλη – Το Μεγάλο Κανάλι έχει βάλει σκοπό να πάρει όλες τις επιτυχημένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης; Μετά την Βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη, είναι σε τροχιά με το μεγάλο κανάλι μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης, με κοινό χαρακτηριστικό ότι είναι όλες γυναίκες. Πάει για νέο ΜΠΑΜ το Mega με την Αγγελική Νικολούλη; Σύμφωνα με πληροφορίες μας […]

Αγγελική Νικολούλη – Το Μεγάλο Κανάλι έχει βάλει σκοπό να πάρει όλες τις επιτυχημένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης; Μετά την Βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη, είναι σε τροχιά με το μεγάλο κανάλι μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης, με κοινό χαρακτηριστικό ότι είναι όλες γυναίκες.

Πάει για νέο ΜΠΑΜ το Mega με την Αγγελική Νικολούλη;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο στόχαστρο του MEGA και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η γνωστή Αγγελική Νικολούλη που βρίσκεται μεν τώρα σε διακοπές. Τελευταίο της κατόρθωμα με το εξωπραγματικό 54% στην έκτακτη εκπομπή της για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Από πέρσι υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του Μαρινάκη για την Μις Μαρπλ, αλλά η πρώτη πρόταση είχε αρνητική κατάληξη. Αν και η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι αλλαγές, όπως έχουμε δει και με την συνεργασία της στο ALPHA που είναι εκεί συνεχώς από το 2021, ενώ έχει την ίδια εκπομπή από το 1995.

Ψάχνει το “Φως στο τούνελ” της τηλεθέασης

Αλλά όπως μαθαίνουμε τώρα κάτι σαν να έχει αλλάξει και η τελευταία πρόταση που της έχει γίνει την εξετάζει πολύ προσεκτικά και το σκέφτεται παρα πολύ το θέμα του MEGA.

Πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ