Η Κατερίνα Καραβάτου έχει κλείσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR. Αλλά στην πιάτσα, και εν μέσω περιόδου μεταγραφών και μετακινήσεων το όνομα της ακούγεται πολύ στο Μεγάλο κανάλι. Μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», αποφάσισε να δει κάτι νέο εκτός Star. Οι αντικαταστάτες της Καραβάτου Σύμφωνα με πληροφορίες […]

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει κλείσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR. Αλλά στην πιάτσα, και εν μέσω περιόδου μεταγραφών και μετακινήσεων το όνομα της ακούγεται πολύ στο Μεγάλο κανάλι.

Μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», αποφάσισε να δει κάτι νέο εκτός Star.

Οι αντικαταστάτες της Καραβάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com  θα έχουμε μια μεγάλη έκπληξη με τους αντικαταστάτες της Καραβάτου, αφού πρόκειται για ένα ντουέτο που δεν έχει τηλεοπτική παρουσία. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το επιτυχημένο ντουέτο του SOK FM, Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα με πολλά ραδιοφωνικά χρόνια στις πλάτες τους.

Μπορεί να έχουν ως μειονέκτημα την έλλειψη τηλεοπτικής εμπειρίας, αλλά έχουν στα θετικά ότι κουβαλάνε μαζί τους το δικό τους κοινό. Φυσικά στο STAR για να είναι πιο ασφαλείς με το ντουέτο αυτό, τους πέρασε από δοκιμαστικό κεκλεισμένων των θυρών για να δουν αν ζωγραφίζουν και στην εικόνα όπως και στον ήχο.

Έκπληξη για την θέση της Τατιάνας

Το τέλος της Τατιάνας Στεφανίδου με το Star είναι οριστικό και ήδη το κανάλι ψάχνει να δει πως θα διαμορφωθεί το νέο πρόγραμμα χωρίς Τατιάνα.

Αρχικά έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του ντουέτου Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά δεν προχώρησε τελικά. Αντίθετα πήγαν σε μια επιλογή έκπληξη, αφού το κανάλι σύμφωνα με πληροφορίες στην θέση της εκπομπής της Στεφανίδου θα βάλουν να προβάλλεται ξένη σειρά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ