Τρομερό κέρδος από τα εισιτήρια της Eurovision.

Εβδομάδα Eurovision είναι αυτή που διανύουμε! Την Τρίτη το βράδυ στον πρώτο τελικό η Αμάντα Γεωργιάδη ήταν εξαιρετική και η Ελλάδα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου. Στο αποψινό δεύτερο ημιτελικό διαγωνίζεται η Κύπρος και ευχόμαστε η Ανδρομάχη να πάρει και εκείνη την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού.

Αυτό που είναι άξιο να αναφέρουμε είναι ότι το Pala Olimpico θα είναι ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο! Οι Ιταλοί διοργανωτές κυκλοφόρησαν στις αρχές Απριλίου τα εισιτήρια για 63.000 θεατές τα οποία περιλάμβανα τις πρόβες, τους ημιτελικούς αλλά και τον τελικό.

Όπως γίνεται σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και στην Eurovision υπάρχουν και εκείνοι που αγοράζουν τα εισιτήρια σε πολύ χαμηλή τιμή και μετά τα μεταπωλούν ζητώντας απίστευτα ποσά! Αυτοί λοιπόν οι επιτήδειοι μπαίνουν  σε τέτοιες ιστοσελίδες μεταπώλησης εισιτηρίων, όπως η Viagogo ή η Biletwise που στο επιτρέπουν και καθορίζουν ό, τι τιμή θέλουν για την αγορά ενός εισιτηρίου.

Το Pala Olimpico έχει χωρητικότητα μόλις 7.000 θεατών και όπως καταλαβαίνετε η ζήτηση για τον τελικό του Σαββάτου είναι τεράστια. Τα «μαγικά χαρτάκια» των 20 και 350 ευρώ στην αρχή έχουν φθάσει να μεταπωλούνται από 1.000 ευρώ έως και 5.550 ευρώ για τις θέσεις μπροστά στο στάδιο!

Eurovision

 

Eurovision

Eurovision

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ