Ορισμένοι παρουσιαστές βρίσκονται βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός, και σκέφτονται την επόμενη τηλεοπτική στέγη τους.

Ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει στα κανάλια και η πρωινή ζώνη είναι στο κέντρο πολλών συσκέψεων που γίνονται.

Ορισμένοι παρουσιαστές βρίσκονται βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός, και σκέφτονται την επόμενη τηλεοπτική στέγη τους.

Ας τα πάρουμε ένα ένα τα μεγαλύτερα κανάλια.

Στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να μεγαλώνει, αλλά δεν το κουνάει από εκεί. Όσο τα νούμερα τον κρατάνε δεν τον κουνάει κανείς. Θα συνεχίσει και το τηλεοπτικό ζευγάρι, για την τελευταία τους χρονιά όπως μαθαίνουμε. Μιλάμε για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

Στον Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει κανονικά όχι μόνο για του χρόνου, αλλά για χρόνια. Συνεχίζει και η Κατερίνα που είναι Super, ακόμα πιο ανανεωμένη.

Στο Star ναι μεν θα παραμείνουν με το Breakfast@star, Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτέλιας, αλλά με πολλες αλλαγές και αρκετές εκπλήξεις. Ουσιαστικά θα μιλάμε για μια νέα εκπομπή.

Το βαρύ πυροβολικό της πρωινής ζώνης είναι η Ζήνα Κουτσελίνη και οι «Αλήθειες με την Ζήνα» τρελαίνουν τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Συνεχίζει για μια ακόμα χρονιά, αν και μια πολύ δυνατή πρόταση υπάρχει ήδη. Αλλα μάλλον για του χρόνου.

Στο Mega, συνεχίζει κανονικότατα και χωρίς αλλαγές η πρωινή παρέα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Μega» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη. Μια από τα ίδια και για το

«Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη που κέρδισε το στοίχημα με τους τηλεθεατές. Συνεχίζει η Δανάη Μπάρκα για τρίτη χρονιά με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», που χάρισε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Στον ΣΚΑΪ έχουμε το μεγάλο ερωτηματικό. Ας δούμε τι έχει αποφασίσει ο σταθμός για την πρωινή εκπομπή του. Να είναι ενημερωτική με ειδησεογραφικές εκπομπές μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που θα το βλέπουμε ξανά με την Εύα Αντωνοπούλου. Στο κανάλι θεωρούν πως στην επόμενη σεζόν θα αφήσουν λίγο την ψυχαγωγία και θα το πάνε περισσότερο στην ενημέρωση. Ειδικά στην απογευματινή ζώνη.

Τελευταία αφήσαμε το OPEN όπου εκεί ξανά μανά αλλαγές. Ποιοι θα είναι ιδιοκτήτες; Αν δεν δούμε την αλλαγή που αναμένεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, μην σας φανεί παράξενο να συνεχίσουν με τις ίδιες εκπομπές.

Το πρωινό δίδυμο με τους Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, και με το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα, που απέδειξε πως μπορεί να χειριστεί την κατάσταση.

Σύντομα θα τα ξαναπούμε με περισσότερα νέα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ