Ο βετεράνος Άγγλος ποδοσφαιριστής, Πολ Γκασκόιν, συμμετέχει στο Survivor και… τα πέταξε όλα, κάνοντας ηλιοθεραπεία εντελώς γυμνός! Ο άνθρωπος, ό,τι κι αν κάνει, τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Πολ Γκασκόιν, ο οποίος έγινε πρωταγωνιστής του προγράμματος «I’m a celebrity» του αντίστοιχου Survivor. Δε δίστασε μέχρι και γυμνισμό να κάνει, στα παράλια […]

Ο βετεράνος Άγγλος ποδοσφαιριστής, Πολ Γκασκόιν, συμμετέχει στο Survivor και… τα πέταξε όλα, κάνοντας ηλιοθεραπεία εντελώς γυμνός!

Ο άνθρωπος, ό,τι κι αν κάνει, τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Πολ Γκασκόιν, ο οποίος έγινε πρωταγωνιστής του προγράμματος «I’m a celebrity» του αντίστοιχου Survivor.

Δε δίστασε μέχρι και γυμνισμό να κάνει, στα παράλια της Ονδούρας. Εκεί άλλωστε γίνονται τα γυρίσματα του ριάλιτι. Φυσικά, τα κοινωνικά δίκτυα δεν ήθελαν και πολύ, σχολιάζοντας αρκετά το εν λόγω γεγονός.

Διάφορες προσωπικότητες μεταφέρονται σε ένα νησί, ώστε να υποβληθούν σε ποικίλες δοκιμασίας. Σκοπός τους να μείνουν ως το τέλος, κερδίζοντας τον διαγωνισμό.

Ο Γκασκόιν έχει βαλθεί να τραβάει τα βλέμματα, καθώς τελευταία του «περιπέτεια» ήταν το να κάνει εντελώς γυμνός ηλιοθεραπεία στην άμμο.

Τους τηλεθεατές τους έχει κερδίσει ο Άγγλος βετεράνος, όχι όμως και τους συμπαίκτες του. Οι οποίοι αναφέρουν πως σηκώνεται, μόνο όταν το φαγητό έχει ετοιμαστεί.

Δείτε το απόσπασμα με την ηλιοθεραπεία του Γκασκόιν:

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ