Ούτε για ένα φαγητό δεν μπορεί να πάει ανενόχλητος ο άνθρωπος πλέον! Φαίνεται πως όλο αυτό το life style δεν είναι και εύκολο για τον Βασίλη Μπισμπίκη.  Ο γνωστός ηθοποιός με την δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως …έμπλεξε με τους παπαράτσι και τα φώτα. Από εκεί που ήταν εναλακτικός και […]

Ούτε για ένα φαγητό δεν μπορεί να πάει ανενόχλητος ο άνθρωπος πλέον!

Φαίνεται πως όλο αυτό το life style δεν είναι και εύκολο για τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Ο γνωστός ηθοποιός με την δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως …έμπλεξε με τους παπαράτσι και τα φώτα.

Από εκεί που ήταν εναλακτικός και ζούσε ανενόχλητος την ζωή του και τις εξόδους του. Τώρα πρέπει να “λογοδοτεί” για τα πάντα.

Έτσι έγινε και σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο με την Δέσποινα Βανδή. Όταν και η τελευταία έκανε το “λάθος” να δημοσιεύσει στόρι με την τοποθεσία του ζευγαριού. Με τους παπαράτσι να καταφθάνουν μετά από ελάχιστα λεπτά στο σημειο. Αυτό ήταν αρκετό για να σηκωθεί να φύγει το ζευγάρι. Με τους μάρτυρες να ακουν καθαρά τον Μπισμπίκη να τα “ψάλλει” στην Δέσποινα για το γεγονός πως πρόδωσε το μαγαζί της εξόδου τους, στην μέση του δρόμου!

Ας πρόσεχες Βασίλη. Αυτά τα σκέφτονται εξ αρχής! Υπομονή…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ