Την φετινή τηλεοπτική χρονιά η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του Mega. Η γνωστή παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινα συντροφιά με την εκπομπή «Ελένη». Στο πλευρό της βλέπουμε τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιάννης Μούτσος. Ωστόσο, τις τελευταίες […]

Την φετινή τηλεοπτική χρονιά η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του Mega. Η γνωστή παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινα συντροφιά με την εκπομπή «Ελένη».

Στο πλευρό της βλέπουμε τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιάννης Μούτσος. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο τελευταίος απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής. Δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος απουσίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο δημοσιογράφος είχε ανελημμένες υποχρεώσεις λόγω του δελτίου ειδήσεων του Mega. Δεν μπορούσε να βρίσκεται και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Επιπλέον ο Γιάννης Μούτσος που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της ενημέρωσης του Mega, χρειάζεται να ταξιδεύει αρκετά στο εξωτερικό για να καλύπτει τα ρεπορτάζ του Δελτίου.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας (29/11) ο Γιάννης Μούτσος, παρουσίασε ένα αποκλειστικό θέμα στο δελτίο του Mega, το οποίο αφορούσε το μαρτύριο μιας 9χρονης από το Αφγανιστάν, την οποία πούλησε ο πατέρας της σε 55χρονο για να ξεπληρώσει το χρέος του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ