Η πολυανενόμενη επιστροφή του Νίκου Μουτσινά είναι γεγονός. Μετά το διάλειμμα που πήρε για τις γιορτές ο γνωστός παρουσιαστής και το «Καλό Μεσημεράκι» του είναι και πάλι μαζί μας! Βέβαια, στην χθεσινή εκπομπή του Μουτσινά (3/1) είχαμε και απουσίες. Πάει κάπου το μυαλό σας; Θα σας βοηθήσουμε εμείς! Από το πλατώ της μεσημεριανής εκπομπής στου […]

Η πολυανενόμενη επιστροφή του Νίκου Μουτσινά είναι γεγονός. Μετά το διάλειμμα που πήρε για τις γιορτές ο γνωστός παρουσιαστής και το «Καλό Μεσημεράκι» του είναι και πάλι μαζί μας!

Βέβαια, στην χθεσινή εκπομπή του Μουτσινά (3/1) είχαμε και απουσίες. Πάει κάπου το μυαλό σας; Θα σας βοηθήσουμε εμείς! Από το πλατώ της μεσημεριανής εκπομπής στου ΣΚΑΪ έλειπαν οι ALCATRASH. 

Τον λόγο της απουσίας του συγκροτήματος εξήγησε ο Νίκος Μουτσινάς: “Καλή χρονιά σε όλους ρε παιδιά. Καλή χρονιά. Ευτυχισμένο το 2022. Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με τα νέα μέτρα. Κολλήσαμε τη μισή μπάντα Alcatrash COVID. Να ‘ναι καλά. Περαστικά στα παιδιά. Αυτά κολλάνε.

Είναι σαν ξαδέρφια που βρίσκονται και το ένα κολλάει το άλλο με διαφορά ημερών. Περιμένουμε να φτάσει η σωστή στιγμή να επιστρέψουν. Παρόλα αυτά η χαρά μας είναι τεράστια γιατί έχουμε ολοκαίνουργια μπάντα και τη Στεφανία Ρίζου κοντά μας. Να ευχηθώ υγεία…”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ