Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα και ερωτεύτηκαν.

Πολλές φορές η υποκριτική έχει αποτελέσει αφορμή προκειμένου να γνωριστούν δύο άνθρωποι και να ερωτευτούν. Στα γυρίσματα λοιπόν είτε ταινιών είτε σειρών αρκετοί είναι οι διάσημοι είτε στη διεθνή είτε στην ελληνική showbiz που ερωτεύτηκαν και κατέληξαν ζευγάρι.

Ας ξεκινήσουμε με τα εγχώρια για να πάμε στα διεθνή.

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης  γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς η «Πολυκατοικία». Στη σειρά του MEGA υποδύονταν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 και απέκτησαν μια κόρη, την Εύα. Μερικά χρόνια αργότερα αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης δείχνουν πως είναι ακόμα ερωτευμένοι.

Άννα Δημητρίεβιτς – Θανάσης Ευθυμιάδης

Η Άννα Δημητρίεβιτς και Θανάσης Ευθυμιάδης γνωρίστηκαν στη σειρά «Για την Άννα» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Από τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 μέχρι και τώρα είναι μαζί. Κρατούν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μεγαλώνοντας τα παιδιά τους.

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη σειρά «Βέρα στο Δεξί». Οι δύο ηθοποιοί υποδύθηκαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Μέσω όμως της σειράς του MEGA οι δυο τους ερωτεύτηκαν και το 2010 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους κρατούν το γάμος τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Πάμε τώρα και μια βόλτα στα διεθνή ζευγάρια

Αντζελίνα Τζολί – Μπράντ Πιτ

Το ζευγάρι Αντζελίνα Τζολί και Μπράντ Πιτ είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια παγκοσμίως. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Ο Πιτ διέλυσε το γάμο του για χάρη της Τζολί. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν έξι παιδιά. Ωστόσο κάπου χάλασε το γλυκό και πια βρίσκονται στα δικαστήρια για την επιμέλειά τους και την μοιρασιά της περιουσίας τους.

Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ γνωρίστηκαν στην ταινία «Μεθυσμένο Ημερολόγιο». Ο ηθοποιός ήταν επί 14 χρόνια ζευγάρι με την Βανέσα Παραντί, που είναι και μητέρα των παιδιών του. Ο Τζόνι Ντεπ χώρισε την Βανέσα και έκανε πρόταση γάμου στην Άμπερ. Οι δυο τους το 2015 παντρεύτηκαν. Μετά από μια θυελλώδη σχέση τελικά Χερντ και Ντεπ οδηγήθηκαν στα δικαστήρια…

Πενέλοπε Κρουζ – Χαβιέρ Μπαρδέμ

Η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ γνωρίστηκαν μέσω της ταινίας «Vicky Christina Barcelona». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Εύα Μέντες – Ράιαν Γκόσλινγκ

«Στο τέλους του δρόμου» ήταν η αφορμή να γνωριστούν και να ερωτευτούν παράφορα η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Μετά το τέλος της ταινίας οι δυο τους έγιναν και επίσημα ζευγάρι. Η Μέντες και ο Γκόσλινγκ είναι ευτυχισμένοι μέχρι τώρα με τα δυο τους παιδιά.

Κιτ Χάρινγκτον – Ρόουζ Λέσλι

Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, «Game of Thrones» το 2012. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σκωτία το 2018. Έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ