Παραλίες, και καλοκαιράκι με πατσοκοιλιές γίνεται; Άνοιξαν τα γυμναστήρια, όλοι μας πάμε για να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί στα γρήγορα. Αλλιώς πουκαμίσες, για κάλυψή, και σεξ στα σκοτεινά. Από την 1η Ιουνίου το Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό για τους Έλληνες, με στόχο την ασφαλή ελεύθερη κυκλοφορία εντός της ΕΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Με […]

Παραλίες, και καλοκαιράκι με πατσοκοιλιές γίνεται; Άνοιξαν τα γυμναστήρια, όλοι μας πάμε για να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί στα γρήγορα. Αλλιώς πουκαμίσες, για κάλυψή, και σεξ στα σκοτεινά.

Από την 1η Ιουνίου το Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό για τους Έλληνες, με στόχο την ασφαλή ελεύθερη κυκλοφορία εντός της ΕΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Με γοργούς ρυθμούς «τρέχει» η επιχείρηση «Ελευθερία» χτίζοντας σταδιακά το τείχος ανοσίας. 

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα γυμναστήρια. Σήμερα περιμένουμε τις αποφάσεις των λοιμωξιολόγων για τα μέτρα προστασίας που θα ληφθούν. Γυμναστές και επιχειρηματίες ξεσκονίζουν τα όργανα και περιμένουν με μεγάλη αγωνία να υποδεχτούν τους αθλούμενους.

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα γυμναστήρια με μάσκες και αποστάσεις

Ποιες είναι οι αντιδράσεις των ιδιοκτητών.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ