O Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς των φίλων της σειράς Σασμός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον ALPHA ετοιμάζεται να μπει και επίσημα στο κλαμπ των παντρεμένων. Λέμε επίσημα γιατί ήδη με την σύντροφο του Γιωργία μένουν μαζί και έχουν ένα όμορφο αγοράκι. Έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά πλέον θα βάλει και την […]

O Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς των φίλων της σειράς Σασμός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον ALPHA ετοιμάζεται να μπει και επίσημα στο κλαμπ των παντρεμένων.

Λέμε επίσημα γιατί ήδη με την σύντροφο του Γιωργία μένουν μαζί και έχουν ένα όμορφο αγοράκι. Έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Αλλά πλέον θα βάλει και την κουλούρα για να είναι κομπλέ οικογενειακός. Γάμος και βάφτιση μαζί για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Από την συνέντευξη του στην Real Life κρατήσαμε τα παρακάτω:

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς».

«Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας».

Για δεύτερο παιδί;

«Αυτό δεν οργανώνεται. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι, η Γεωργία έχει αδέλφια, ο καθένας έχει την άποψή του με το τι λειτουργεί καλύτερα για το παιδί. Από εκεί και έπειτα, άσε τη ζωή από μόνη της να κυλήσει. Είναι κουραστικό να τα οργανώνεις όλα. Και μόνο η σκέψη να τα ξέρω όλα από τώρα, μου δημιουργεί φόβο και πλήξη».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ