Η Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι η νέα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης 10:00 με 13:00 του OPEN. Μια αξιόλογη επιλογή με την πετυχημένη performer. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει την Κατερίνα Καινούργιου, που έγιναν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν έβγαλαν τίποτα. Είχε την εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση του καναλιού, και τελικά χώρισαν εχθρικά με […]

Η Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι η νέα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης 10:00 με 13:00 του OPEN. Μια αξιόλογη επιλογή με την πετυχημένη performer.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσει την Κατερίνα Καινούργιου, που έγιναν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν έβγαλαν τίποτα. Είχε την εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση του καναλιού, και τελικά χώρισαν εχθρικά με ανακοινώσεις εκατέρωθεν

Μεγάλο το βάρος που παίρνει η Μπέτυ Μαγγίρα, αφού καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι και τόσο απλό να προσπαθήσεις να κάνεις αυτά που πέτυχε η Καινούργιου.  τρελά νούμερα, και συνεχόμενες πρωτιές.

Στο παρελθόν όπως θυμόμαστε είχε δοκιμαστεί στην απογευματινή ζώνη του APLHA με αρκετή επιτυχία, και την φετινή σεζόν συμμετείχε στο YFSF All Star.

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη την πιστεύουν και της έδωσαν την πρωινή ζώνη την πρωινή τους ζώνη.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για τον σύζυγο της

Αυτό που βγήκε πολύ πρόσφατα στην επιφάνεια είναι ότι το κανάλι θέλει να έχει δίπλα στην Μαγγίρα και τον σύζυγο της, και μάλιστα έχουν γίνει οι επαφές.

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Μάζης είναι ο σύζυγος της Μπέττυ Μαγγίρα. Θετικά ήταν τα μηνύματα και από τις δύο πλευρές και αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Μάζη.

Ο σταθμός έχει βάλει φουλ τις μηχανές και με γρήγορα βήματα, προετοιμάζει το χειμερινό του πρόγραμμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ