Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανήκει στο κλαμπ των ελεύθερων, καθώς χώρισε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, κάτι που τον έριξε συναισθηματικά! Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τραβούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το εντυπωσιακό μοντέλο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» που προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε χαρακτηριστικά σχετικά […]

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανήκει στο κλαμπ των ελεύθερων, καθώς χώρισε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, κάτι που τον έριξε συναισθηματικά!

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τραβούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το εντυπωσιακό μοντέλο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.

Κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» που προβλήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε χαρακτηριστικά σχετικά με το γεγονός αυτό: «Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Μπορεί από την εταιρεία να μου έλεγαν πως είμαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ!».

Το γνωστό μοντέλο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός γνωρίστηκαν κατά τα γυρίσματα του video clip «Σε έχω ξεπεράσει». Ενώ η τελευταία φορά που ο τηλεοπτικός φακός τους… έπιασε δίπλα δίπλα, ήταν στις αρχές Φλεβάρη!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ