Η σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που ναι μεν είναι από τις πιο καυτές παρουσίες, αλλά είναι πάνω από όλα επιχειρηματίας. Τα παίρνει από παντού, και δεν χαρίζει τίποτα. Είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και αρκετές φορές έχει δεχτεί τα πυρά των σόσιαλ, αλλά και των ακολούθων της. Προτελευταία ήταν η “κοτσάνα” που είχε πετάξει […]

Η σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που ναι μεν είναι από τις πιο καυτές παρουσίες, αλλά είναι πάνω από όλα επιχειρηματίας. Τα παίρνει από παντού, και δεν χαρίζει τίποτα.

Είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και αρκετές φορές έχει δεχτεί τα πυρά των σόσιαλ, αλλά και των ακολούθων της. Προτελευταία ήταν η “κοτσάνα” που είχε πετάξει για τις ταβέρνες στους Παξούς. Τελευταίο θέμα που έγινε χαμός ο τιμοκατάλογος με τις υπηρεσίες της.

Είναι γνωστό ότι ο λογαριασμός της Ιωάννας Τούνη είναι από τους πιο «δυνατούς» στο Instagram με πάνω από 780.000 ακόλουθους. Δεν την λένε τυχαία “Βασίλισσα” του instagram.

Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό η αναλυτική λίστα με τον «Τιμοκατάλογο της Τούνη» και τα τρελά  ποσά που χρεώνει για ένα post στο Ιnstagram.

Οι χρήστες του Twiiter μόλις έπεσαν Facebook & Instagram σκέφτηκαν αμέσως το δράμα της Ιωάννας με τα χρήματα που χάνει, όσο δεν λειτουργεί ο λογαριασμός της.

Μάλιστα πολλοί την περιμένουν μετά από αυτό που έγινε να σκάσει μύτη και στο twitter για να έχει μια καλή καβάτζα.

Οι φίλοι του twitter που νοιάζονται για την Ιωάννα έκαναν τα σχόλια τους και ορισμένα από αυτά τα σπάνε!!!

https://twitter.com/mintinpsaxneis/status/1445083622680272898

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ