Ο Νίκος Μουτσινάς την χρονιά που μας πέρασε κατάφερε με το «Καλό μεσημεράκι» να επικρατήσει με διαφορά στη ζώνη προβολής της εκπομπής του. Πριν φύγει για τις διακοπές του είχε πει: «Άσε η χρονιά τίποτα. Φεύγουν από δεξιά, φεύγουν από αριστερά», είπε αρχικά με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.  Αναφέρθηκε στις νέες αφίξεις στην εταιρεία παραγωγής […]

Ο Νίκος Μουτσινάς την χρονιά που μας πέρασε κατάφερε με το «Καλό μεσημεράκι» να επικρατήσει με διαφορά στη ζώνη προβολής της εκπομπής του.

Πριν φύγει για τις διακοπές του είχε πει:

«Άσε η χρονιά τίποτα. Φεύγουν από δεξιά, φεύγουν από αριστερά», είπε αρχικά με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς.  Αναφέρθηκε στις νέες αφίξεις στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και την Barking Well Media.  Ξεκαθαρίζοντας για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον: «Δεν φεύγω από τον όμιλο. Θα φύγει ο όμιλος και μετά εγώ».

Ακόμα σε διακοπές ο Νίκος Μουτσινάς

Το “Καλό μεσημεράκι” είναι πολύ διαφορετικό κάθε φορά. Θα σου φανεί τυπικό, αλλά έχει μια ομάδα που τρελαίνεται -με τη θετική έννοια- και ασχολείται πολύ. Αλλιώς θα ήταν τίποτα η εκπομπή, θα ήταν ένας που έλεγε τα δικά του. Όλο αυτό που “χτίζουν” για να πω τα δικά μου και να γελάσουμε, είναι διαφορετικό και δεν έχω βαρεθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Ενώ εκείνος κάνει διακοπές -όπως μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Ματίνα Νικολάου ετοιμάζει την επιστροφή της ως τηλεοπτική Βάνια, για μια ακόμη χρονιά, στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. Η performer είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο «Καλό Μεσημεράκι». Η τηλεοπτική της χημεία με τον παρουσιαστή κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έχουν αγαπήσει την τηλεοπτική περσόνα που υποδύεται.

Όλα μπορεί να αλλάξουν, αλλά η “Βάνια” θα είναι ίδια

Το τηλεοπτικό alter ego του Νίκου Μουτσινά, αφέθηκε στα χέρια του κομμωτής της, Κωνσταντίνου Αυγερινού.  Επιμελείται τις εμφανίσεις της στην εκπομπή. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε φωτογραφία με τη Βάνια γράφοντας πως του έλειψε πολύ.  Χωρίς να διευκρινίζει αν ετοιμάζουν κάποια φωτογράφιση για τη νέα σεζόν. Το τρέιλερ της εκπομπής ωστόσο θα γυριστεί την επόμενη εβδομάδα όπου θα γίνει και η πρώτη σύσκεψη.

H εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Σεπτέμβρη.  Ο παρουσιαστής κλείνει πρώτος και ανοίγει τελευταίος την τηλεοπτική σεζόν. Παρά τις φήμες που ήθελαν τους Alcatrash να μην συνεχίζουν την εκπομπή εκείνη θα βρίσκονται κανονικά. Το επιβεβαιώνει και ο Πέτρος Πυλαρινός στη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Μπάκα. (Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΟΚ!)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ