Ανδρικό “όργανο” – Πολλοί άνδρες νομίζουν ότι ξέρουν τι γίνεται με το δικό τους όργανο, εργαλείο, πέος, διάλεξε όποιο χαρακτηρισμό θες. Αλλά τελικά νόμιζες πως γνώριζες καλά αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου; Ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο πάνω σε αυτό θέμα από το Playboy! Νόμιζες πως τα ξέρεις όλα; «Είσαι άντρας. Δεν είσαι ο […]

Ανδρικό “όργανο” – Πολλοί άνδρες νομίζουν ότι ξέρουν τι γίνεται με το δικό τους όργανο, εργαλείο, πέος, διάλεξε όποιο χαρακτηρισμό θες. Αλλά τελικά νόμιζες πως γνώριζες καλά αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου;

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο πάνω σε αυτό θέμα από το Playboy!

Νόμιζες πως τα ξέρεις όλα;

«Είσαι άντρας. Δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άντρες εκεί έξω. Ανάμεσα στα πόδια σου, βρίσκεται το γενετικό σου όργανο ή αλλιώς, το μόριό σου. Υπάρχουν πολλές ονομασίες, είναι γνωστό αυτό. Νομίζεις πως γνωρίζεις τα πάντα γι’ αυτό; Μάλλον όχι. Και πάλι, δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που δεν γνωρίζουν το σώμα τους όσο καλά πιστεύουν. Παρά τους πολλούς χαρακτηρισμούς και τις πολλές κωδικές ονομασίες, το πέος παραμένει ένα μυστήριο, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.

Aπαραίτητες διευκρινίσεις

Ήρθε η ώρα λοιπόν για τις απαραίτητες διευκρινίσεις, την αναγκαία αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά την κατάρριψη των διάφορων μύθων που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα αυτοί να διατηρούνται και να πολλαπλασιάζονται. Για παράδειγμα, ναι, το πέος μπορεί να σπάσει. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν οστά (οι άνθρωποι είναι οι μόνοι που δεν έχουν οστά στο πέος τους), το ανδρικό μόριο μπορεί να μπει στο γύψο. Σχήμα λόγου το τελευταίο.

Αν υπάρχει στύση και πάρει… μια κάπως περίεργη τροχιά όσο ένα σώμα είναι από πάνω του, υπάρχουν πιθανότητες να προκληθεί ατύχημα. Δεν το θέλουμε αυτό. Κανείς. Αλλά αυτή είναι μια αλήθεια από τις πολλές που ακολουθούν. Μετά από αυτό ίσως δείτε με άλλο μάτι τον αγαπημένο σας φίλο.

Το πέος δεν είναι ένας μυς. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει περιέχει κανέναν και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να του «κουνήσουμε» όταν είναι σε στύση

Ένας υγιής άντρας, βιώνει τρεις με τέσσερις στήσεις κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου. Κάθε μία κρατά περίπου 25-30 λεπτά οπότε μιλάμε για τέσσερις ώρες «σκληρού» ύπνου.

Όχι, αν έχεις μεγάλα πόδια, δε σημαίνει ότι και το μόριό σου είναι επίσης μεγάλο. Ξέρουμε, αυτή ήταν μια πικρή αλήθεια αλλά έπρεπε επιτέλους να γίνει γνωστή.

Τα πιο μικρά πέη έχουν καλύτερη στύση. Αυτό μάθαμε τουλάχιστον από Journal of Sex Research.

Κάποιοι άντρες γεννιούνται με δύο πέη. Αυτό ονομάζεται Diphallus και υπάρχουν περίπου 100 καταγεγραμμένες περιπτώσεις στον κόσμο.

Αν και πολλοί ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους, δεν θα έπρεπε. Το 85% των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένες από από το ταίρι τους.

Πολλοί άντρες δεν είναι ευχαριστημένοι από το μέγεθος του πέους τους. Σε έρευνα που συμμετείχαν πάνω από 50.000 άτομα, το 45% δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχει φοβία για τα πέη και μάλιστα ονομάζεται Phallophbia ή αλλιώς Φαλλοφοβία.

Ξέρετε γιατί ο ένας όρχις βρίσκεται πιο κάτω συγκριτικά με τον άλλο; Για να μην χτυπούνε μεταξύ τους όταν ένας άντρας περπατά.

Ακόμα και οι νεκροί μπορεί να έχουν στύση λίγο μετά τον θάνατό τους λόγω του αίματος που συσσωρεύεται στην περιοχή. Για λίγο όμως.

Κρατάμε αποστάσεις: Σε εστιατόριο στο Πεκίνο (Guo Li Zhuang), σερβίρουν τα γεννητικά όργανα 30 διαφορετικών ζώων. Ακραίο.

Ένας ανδρικός οργασμός κρατά περίπου 6 με 9 δευτερόλεπτα ενώ ένας γυναικείος για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Είναι δίκαιο.»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ