Οι καταγγελίες εις βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ συνεχίζονται.

Οι καταγγελίες στο χώρο της showbiz συνεχίζονται. Μάλιστα, αυξάνεται ο αριθμός αυτών που αφορούν τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Σε βάρος του  κατατέθηκε χθες νέα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Φυσικά, θα διερευνηθεί άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες. Μάλιστα, στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

Άξιο λόγου είναι ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διαστήματα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Παν. Παπαϊωάννου. Στη συνέχεια επισημαίνει: «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του». Να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες καταγγελίες εις βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ