Ο εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτικός σταθμός της Ιαπωνίας, TV Asahi, ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα στα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως για να δημιουργήσει τη λίστα του, διοργάνωσε μια τεράστια δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, πάνω από 50,000 Ιάπωνες παίκτες κατέθεσαν την άποψή τους, επιλέγοντας αυτά που θεωρούν ως τα καλύτερα παιχνίδια όλων των […]

Ο εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτικός σταθμός της Ιαπωνίας, TV Asahi, ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα στα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως για να δημιουργήσει τη λίστα του, διοργάνωσε μια τεράστια δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, πάνω από 50,000 Ιάπωνες παίκτες κατέθεσαν την άποψή τους, επιλέγοντας αυτά που θεωρούν ως τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Η τελική δεκάδα που διαμορφώθηκε σίγουρα είναι ιδιαίτερη, δείχνοντας τα γούστα του ιαπωνικού κοινού, με πληθώρα από JRPGs σε διάφορες θέσεις, όπως το θρυλικό Final Fantasy VII που φιγουράρει τρίτο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η λίστα περιλαμβάνει και αρκετούς πρόσφατους τίτλους. Αναλυτικότερα, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια του Nintendo Switch, αφού η πρώτη δεκάδα περιλαμβάνει όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα αποκλειστικά της υβριδικής κονσόλας, μεταξύ των οποίων και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild στην πρώτη θέση. Αναλυτικά η λίστα ακολουθεί παρακάτω.

Τα δέκα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών για τους Ιάπωνες παίκτες:
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Dragon Quest V
Final Fantasy VII
Animal Crossing: New Horizons
Splatoon 2
Dragon Quest III
Super Smash Bros Ultimate
Chrono Trigger
Final Fantasy X
Super Mario Bros. 3

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ