Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εφημερίδα των Συντακτών”.

O Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς των φίλων της σειράς Σασμός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον ALPHA ετοιμάζεται να μπει και επίσημα στο κλαμπ των παντρεμένων.

Λέμε επίσημα γιατί ήδη με την σύντροφο του Γιωργία μένουν μαζί και έχουν ένα όμορφο αγοράκι. Έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Αλλά πλέον θα βάλει και την κουλούρα για να είναι κομπλέ οικογενειακός. Γάμος  για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύεται την αγαπημένη του Γεωργία, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, που είναι ενός έτους.

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εφημερίδα των Συντακτών”.

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε δηλώσει πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ