Σας είχαμε πει ότι η Δέσποινα Βανδή φέρεται να είναι μαζί έναν γνωστό ηθοποιό. Παρότι προσπαθούσε αρχικά να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μάλιστα η σχέση αυτή φαίνεται να προχωράει πολύ γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης (πρωταγωνιστής στην σειρά Κομάντα και Δράκοι) αποφάσισε να χωρίσει.  Προκειμένου […]

Σας είχαμε πει ότι η Δέσποινα Βανδή φέρεται να είναι μαζί έναν γνωστό ηθοποιό. Παρότι προσπαθούσε αρχικά να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μάλιστα η σχέση αυτή φαίνεται να προχωράει πολύ γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης (πρωταγωνιστής στην σειρά Κομάντα και Δράκοι) αποφάσισε να χωρίσει.  Προκειμένου να μπορεί να είναι μαζί με τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, την Δέσποινα Βανδή.

Είχαμε εξελίξεις λοιπόν στο θέμα και οι πρόωρες “αποδείξεις” αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Προχωράει το θέμα του διαζυγίου του ο ηθοποιός, όπως ακούγεται μετά από 15 χρόνια γάμου. Αν και οι σχέσεις με την σύζυγο του παραμένουν πολύ καλές.

Η σύζυγος του,  Κωνσταντίνα Μπεκιάρη κάνει το πρώτο βήμα και θα προχωρήσει την αίτηση διαζυγίου. Δεν το έχει πάρει στραβά το όλο θέμα (όχι ότι το χάρηκε κιόλας) και θα παραμείνουν πολύ καλοί φίλοι, κυρίως για το παιδί τους.

Από την άλλη η Δέσποινα Βανδή έχει σκοπό να μιλήσει για το θέμα της σχέσης της. Τώρα αυτό θα γίνει ή στο J2US,  σε κάποιο μέσο του Κοκλώνη ή και του Alpha. Αλλά είναι ειλημμένη η απόφαση της να προχωρήσει σε συνέντευξη και να σταματήσει το κρυφτούλι.

Όπως βλέπουμε γίνονται ταυτόχρονα οι κινήσεις του ζευγαριού και πολύ σύντομα νομίζουμε θα τους δούμε να μένουν μαζί.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ