Η ιστορία ξεκίνησε πριν λίγες μέρες όταν ο Ρώσος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας, Άρτεμ Τζιούμπα, πρωταγωνιστεί σε ένα «βίντεο αυνανισμού» βλέποντας την σέξι τηλεπερσόνα  Μαρία Ουρζούλ. Τελικά αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε εν αγνοία του και ήταν προϊόν εκβιασμού όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και  είχε ως αποτέλεσμα να «κοπεί» από Εθνική ομάδα της χώρας […]

Η ιστορία ξεκίνησε πριν λίγες μέρες όταν ο Ρώσος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας, Άρτεμ Τζιούμπα, πρωταγωνιστεί σε ένα «βίντεο αυνανισμού» βλέποντας την σέξι τηλεπερσόνα  Μαρία Ουρζούλ. Τελικά αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε εν αγνοία του και ήταν προϊόν εκβιασμού όπως ισχυρίζεται ο ίδιος και  είχε ως αποτέλεσμα να «κοπεί» από Εθνική ομάδα της χώρας του. Διαδήλωση από νεαρές γυναίκες που τάχθηκαν στο πλευρό του. Είδες ο Τζιούμπα!

Πως ξεκίνησε όλη η ιστορία 

Σε ένα βίντεο άγνωστης προέλευσης φαίνεται ο Άρτεμ Τζιούμπα να αυνανίζεται στο κρεβάτι του βλέποντας στην τηλεόραση την ξανθιά και σέξι παρουσιάστρια, Μαρία Ορζούλ. 

Το αποτέλεσμα ήταν αν κοπεί από την Εθνική Ρωσίας με τον προπονητή  Στάνισλαβ Τσερτσεσόφ να δηλώνει: 

O Παναθηναϊκός θα έχει το πρόβλημα» – Newsbeast

«Η κατάσταση με τον Τζούμπια δεν έχει καμία σχέση με τη ρωσική εθνική ομάδα από αθλητική άποψη. Επομένως, δεν βλέπουμε καμία ανάγκη να δώσουμε λεπτομερή αξιολογητικά σχόλια σε αυτό το θέμα. Ωστόσο, το προπονητικό προσωπικό της εθνικής ομάδας καταλαβαίνει πολύ καλά ότι η εθνική ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Νοεμβρίου με τη Μολδαβία, την Τουρκία και τη Σερβία σε συνθήκες μέγιστης συγκέντρωσης και να μην αποσπάται η προσοχή από πρόσθετα πράγματα.

Πάντα τονίζαμε ότι στο γήπεδο ποδοσφαίρου και εκτός αυτού, όλοι πρέπει να ταιριάζουν με το επίπεδο και την κατάσταση ενός παίκτη της εθνικής ομάδας. Από αυτή την άποψη, αποφασίστηκε να μην καλέσουμε τον Τζούμπια για να προστατεύσει τόσο την ομάδα όσο και τον παίκτη από υπερβολική αρνητικότητα και ένταση» 

Wallpaper beauty, legs, tv presenter, maria orzol for the desktop #98008

Τι σχολίασε η παρουσιάστρια Μαρία Ορζούλ:

«Προφανώς τα προγράμματά μου κάνουν τους άντρες να αντιδρούν έτσι» 

Λέγεται ότι η ξανθιά τηλεπερσόνα πριν λίγα χρόνια είχε σχέση με τον Άρτεμ Τζιούμπα, αφού οι παπαράτσι τους είχαν πιάσει να φιλιούνται μέσα στο αυτοκίνητο.

Ήταν εκβιασμός λέει ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Ο ποδοσφαιριστής είπε στην αστυνομία ότι τον εκβίαζαν και του ζητούσαν 5 εκ ευρώ για να μην δημοσιεύσουν το βίντεο. Την υπόθεση έχουν αναλάβει πράκτορες του FSB, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες που βρέθηκαν μεταξύ του Τζιούμπα και των εκβιαστών δεν θεωρούνται επαρκής για να στοιχειοθετεί υπόθεση εκβιασμού.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είπε ότι είχε καταλάβει ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του και περίμενε ότι κάποια στιγμή θα ανεβάσουν το επίμαχο βίντεο, κάτι που τελικά έγινε.

Οι γυναίκες είναι στο πλευρό του

Πολλές γυναίκες τάχθηκαν στο πλευρό του Τζιούμπα κάνοντας διαδήλωση με πανό. Στην πλειοψηφία τους νεαρές γυναίκες- συγκεντρώθηκαν στο πολύ γνωστό  Teatralnaya Ploshchad στο εμβληματικό Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας. 

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν:

“Όλοι το κάνουν”

«δεν ντρέπομαι»

«Είμαι/είμαστε Τζιούμπα»

Σε δηλώσεις τους είπαν:

«Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να μιλάμε ανοιχτά για το σεξ και τον ρόλο του στην ζωή αλλά και στην υγεία μας! Ο αυνανισμός είναι κάτι φυσιολογικό»

Φυσικά μπορεί να είναι μια συνηθισμένη πράξη για αρκετό κόσμο, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγαίνουμε και σε βίντεο στο YOU TUBE.

Και το κερασάκι στην τούρτα

Μόλις έγινε γνωστό το βίντεο του Τζιούμπα γνωστός Ρώσος παραγωγός ταινιών πορνό του έκανε επίσημη πρόταση να παίξει ως πρωταγωνιστής σε ταινία πορνό. Σε δήλωση του είπε:

 «Έχεις εξαιρετικές δεξιότητες! Αν χρειαστείς ποτέ να βοηθήσεις σε αυτόν τον υποκριτικό κόσμο, μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε μένα!»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ