Ο Γιώργος Λιάγκας είχε υπογράψει στα μέσα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, συμβόλαιο για 6 μήνες με τον ANT1. Υπάρχει η option φυσικά για ανανέωση ενός ακόμα έτους. Ρήτρα λοιπόν πιθανότατα δεν υφίσταται για να χωρίσει τις δυο πλευρές, παρα μόνο το “θέλω” του ίδιου να παραμείνει στο “Πρωινό”. Ωστόσο τα τηλεοπτικά νούμερα που κατέγραψαν […]

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε υπογράψει στα μέσα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, συμβόλαιο για 6 μήνες με τον ANT1. Υπάρχει η option φυσικά για ανανέωση ενός ακόμα έτους. Ρήτρα λοιπόν πιθανότατα δεν υφίσταται για να χωρίσει τις δυο πλευρές, παρα μόνο το “θέλω” του ίδιου να παραμείνει στο “Πρωινό”.

Ωστόσο τα τηλεοπτικά νούμερα που κατέγραψαν μαζί με την πρώην σύζυγο του Φαίη Σκορδά, δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά. Υπήρξαν και οι σχετικές γκρίνιες από  τους υπεύθυνους του σταθμού στο ανεπίσημο φυσικά.

Μας είναι γνωστό επίσης ότι έχει πρόταση από το OPEN για συνεργασία. Αλλά αυτό που προκαλεί είναι ότι ακόμα και τώρα μιλάνε για βραδινή εκπομπή στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα να έχει το δικό του βραδινό talk Show στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Και είναι αναποφάσιστος.

Η σιγουριά του πρωινού ή να κάνει σόλο κατάσταση με κάτι που του αρέσει σαν ιδέα στο OPEN, αλλά με το σχετικό ρίσκο μιας αποτυχίας.

Σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει.

Και το παραγοντιλίκι στο ποδόσφαιρο που το βάζεις;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ