Ο Έλον Μασκ είναι το πρόσωπο της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Time. Η περιουσία του αγγίζει τα 253 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που τον καθιστούν τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, μετά τους Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις. Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, που δεν θέλει να έχει δικό του σπίτι, (βίτσια είναι) και […]

Ο Έλον Μασκ είναι το πρόσωπο της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Time. Η περιουσία του αγγίζει τα 253 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που τον καθιστούν τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, μετά τους Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις.

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, που δεν θέλει να έχει δικό του σπίτι, (βίτσια είναι) και μένει σε ένα προκάτ 40 τετραγωνικών μέτρων.

Ξεπουλάει ότι έχει και δεν έχει και τα ρίχνει όλα σε πυραύλους διαστημικά ταξίδια, οδηγεί ένα αυτοκίνητο που έφτιαξε ο ίδιος, που δεν χρειάζεται βενζίνη. Ανεβοκατεβάζει τα χρηματιστήρια και φανταστείτε ότι κόσμος και κοσμάκης που εργάζεται στη Σίλικον Βάλεϊ και στη Γουόλ Στριτ- κρέμεται από κάθε του λέξη.

Το όνειρο του είναι να ζήσει στον Άρη, αλλά στον πλανήτη Γη είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής

Κυρίες και κύριοι…  ο Έλον Μάσκ, και εμείς με τα όνειρα μας….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ