Ένα ιδιαίτερο δώρο έκανε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον ομόλογο του της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο, στην επίσημη συνάντηση που είχαν. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ δώρισε μια φανέλα του Παναθηναϊκού από το Γουέμπλεϊ που προπονητής σε εκείνη την μεγάλη ομάδα ήταν ο Ούγγρος Φέρεντς Πούσκας.  Θέλωντας έτσι να τιμήσει τον μεγάλο Ούγγρο προπονητή. Από την δική […]

Ένα ιδιαίτερο δώρο έκανε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον ομόλογο του της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο, στην επίσημη συνάντηση που είχαν.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ δώρισε μια φανέλα του Παναθηναϊκού από το Γουέμπλεϊ που προπονητής σε εκείνη την μεγάλη ομάδα ήταν ο Ούγγρος Φέρεντς Πούσκας.  Θέλωντας έτσι να τιμήσει τον μεγάλο Ούγγρο προπονητή.

Από την δική του πλευρά ο κ. Σιάρτο έκανε δώρο στον κ. Δένδια μια φανέλα της Εθνικής Ουγγαρίας.  Με αυτήν είχε αναδειχτεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής ο Πούσκας. Σίγουρα δώρα μεγάλης ιστορικής σημασίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο instagram

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία».

«Δώρισα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο (Pιter Szijjαrtσ) μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου φανέλα της μεγάλης εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ