Ο δάσκαλος: Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μας τροφοδοτεί με φωτογραφίες από τους Παξούς όπου και θα γυριστεί η νέα του σειρά για το MEGA TV, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει έντονη καθυστέρηση. Πιο συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη σειρά, ενώ ήταν να προβληθεί από Σεπτέμβρη, μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. […]

Ο δάσκαλος: Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μας τροφοδοτεί με φωτογραφίες από τους Παξούς όπου και θα γυριστεί η νέα του σειρά για το MEGA TV, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει έντονη καθυστέρηση. Πιο συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη σειρά, ενώ ήταν να προβληθεί από Σεπτέμβρη, μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αλλά τα κουτσομπολιά λένε ότι ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι αρκετά τσιμπημένος με την πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου. Στην κανονική ζωή, και μπράβο τους.’

Αλλά όπως λέγεται στο αρχικό σενάριο η Κλέλια υποδύεται μια μαθήτρια της τρίτης λυκείου και ο δάσκαλος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Δηλαδή θα ερωτευθεί ανήλικη;

Τελευταίες πληροφορίες λένε, ότι έχει αλλάξει το σενάριο, και πλέόν η Κλέλια δεν θα είναι ανήλικη μαθήτρια, αλλά ενήλικη στο μουσικό σχολείο.

Έτσι τρώγεται. Μια χαρά ακούγεται. Αλλά δάσκαλος με ανήλικη, ούτε και για ένα Παπακαλιάτη δεν θα μπορούσε να σταθεί αυτό.

Φανταστείτε τι αντιδράσεις θα είχαμε μόλις ξεκινούσε η σειρά!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την νέα σειρά

Η τελευταία ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλίατη είναι ενδεικτική:

Θέλει ακόμα δουλειά, χρόνο,κόπο και υπομονή για να γίνει αυτό που του αξίζει.. Κάπως έτσι γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα.
Σε λίγες μέρες αρχίζουμε πάλι.?Αυτή τη φορά στους Παξους!!.. ?

Θα καθυστερήσει η έναρξη της σειράς

Και ενώ το MEGA συχνά προβάλει τρέιλερ των υπολοίπων εκπομπών της νέας σεζόν, αυτό της νέας σειράς του Χριστόφορου δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στις οθόνες μας. Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συμβαίνει επειδή ο σκηνοθέτης χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Παρά το γεγονός ότι η σειρά θα προβάλεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει τέλειο αποτέλεσμα. Στην τελειομανία του λοιπόν οφείλεται η καθυστέρηση η οποία προέκυψε. Υπομονή μέχρι τα μέσα της σεζόν.

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο νέο πρόγραμμα του MEGA

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή με το πρώτο γύρισμα

Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα. Εκεί θα εξελιχθεί η ιστορία της νέας, πολυαναμενόμενης, σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος», που έρχεται στο MEGA την επόμενη χρονιά.

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

H υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

«Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ»: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ MEGA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ