Η γνώμη του για ένα πολύ σημαντικό θέμα της εποχής μας είναι σημαντική. Αλλά η απάντηση του ξεκάθαρη και αξίζει ένα χειροκρότημα.

Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι πλέον έτοιμος για την νέα του σειρά στο MEGA TV, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες για να ανέβει το δεύτερο μισό της σεζόν, λενε ότι από το MEGA είναι πολύ επιφυλακτικοί.

Ο λόγος είναι ότι αρχικά έχουμε να κάνουμε με μια σειρά φιλέτο και από το πολύ μεγάλα χαρτιά του καναλιού. Ταυτόχρονα Survivor, MasterChef, Σασμός, Γη της Ελιάς, Άγριες Μέλισσες βρίσκονται σε κορύφωση όσον αφορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οπότε θα ήταν ρίσκο να μπει στα βαθιά με το καλημέρα.

Πάμε λοιπόν για την επόμενη σεζόν για να έχει την προβολή που χρειάζεται και να ξεκινήσει με τις πιο ιδανικές συνθήκες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι για πολύ κόσμο ένας από τους πιο ωραίους και γοητευτικούς ηθοποιούς της Ελλάδας. Ο γυναικείος πληθυσμός ήταν πάντα αρκετά ενθουσιασμένος μαζί του. Η γνώμη του για ένα πολύ σημαντικό θέμα της εποχής μας είναι σημαντική. Αλλά η απάντηση του ξεκάθαρη και αξίζει ένα χειροκρότημα.

Ο δημιουργός ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική του εξήγηση για την απιστία.

«Η γνώμη μου για την απιστία δεν είναι και η καλύτερη. Δεν είναι κάτι που τα πάω καλά. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που έχω υποστεί, αλλά δεν είναι κάτι που κάνω. Δεν το συγχωρώ καθόλου. Πιστεύω ότι η απιστία έχει να κάνει και με κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει στη ζωή του και πληγώνει κόσμο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ