Μετά τον Χάρη Βαρθακούρη, σειρά πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Πριν λίγες μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής τα <<έχωσε>> στην Άννα – Μαρία Ψυχαράκη μέσω του instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής, έδωσε συνέχεια σε αυτή την κόντρα αποκαλύπτοντας τρομερά σκηνικά που αφορούν την νικήτρια του Big Brother. Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: “Ένας από τους λόγους που […]

Μετά τον Χάρη Βαρθακούρη, σειρά πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Πριν λίγες μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής τα <<έχωσε>> στην ΆνναΜαρία Ψυχαράκη μέσω του instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής, έδωσε συνέχεια σε αυτή την κόντρα αποκαλύπτοντας τρομερά σκηνικά που αφορούν την νικήτρια του Big Brother.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: “Ένας από τους λόγους που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ ήταν ότι δεν μου επέτρεπαν εντός εισαγωγικών, μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω που τα έβλεπα στο οτοκιού.

Υπήρχε η άποψη και το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας. Έλεγα πως εγώ δεν χτυπάω κανέναν. Απεναντίας πάντα από τις εκπομπές μου είχα είχε μια τρυφερή σχέση και πάντα με ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη για να πάει κάτι καλύτερα. Ήταν γνωστό ότι αυτό που εκπέμπει κι εκφράζει η Άννα-Μαρία, το είχα εξηγήσει στην παραγωγή και παραπάνω. Είχα την τύχη εντός εισαγωγικών να της κάνω μια και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Είναι η κοπέλα που ξυπνούσε το πρωί κι έβριζε τους πάντες. Τα είχε με όλους. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη γιατί ξέρει να θυματοποιείται. Αυτή η θυματοποίηση έφερε εύκολα, εμάς τους τηλεθεατές που είμαστε θύματα του συστήματος, να νιώθουμε μια ταύτιση. Τα έλεγε λεπτεπίλεπτα κι όχι χοντροκομμένα όπως ο Βαλάντης.

Εξού και η εξυπνάδα της.

Ενώ έχει μια τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, είδες που επέμενε και του έλεγε περαστικά ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Η επιλογή των δύο συγκεκριμένων ανθρώπων ήταν μια ωρολογιακή βόμβα η οποία εξερράγη μια δυο φορές, αλλά χωρίς μεγάλες αναφλέξεις.

Στο τέλος ο κορονοϊός δεν άφησε να γίνει η μεγάλη έκρηξη που θα έβγαινε στο αποτέλεσμα. Εγώ πίστευα δε, ότι θα κάνει τεράστια φασαρία που δεν βγήκε πρώτη. Την πρόλαβαν άλλοι. Κατά τη γνώμη μου είμαι σίγουρος ότι πίεζε τους ανθρώπους και την παραγωγή για να βγει πρώτη στο J2US γιατί αλλιώς θα πεθάνει. Μάρτυράς μου οι συνεργάτες της εκπομπής”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ