Νέα βόμβα στο προσκήνιο! Τα πρώτα μεγάλα ονόματα του Θεάτρου, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Λιγνάδης βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τριπόλεως. Αλλά έχουμε και συνέχεια…με άλλα “μπουμπούκια” Νέα αναταραχή στον κόσμο του θεάτρου, αφού έσκασαν» νέες καταγγελίες για βιασμό εις βάρος άλλου γνωστού ηθοποιού από τέσσερις γυναίκες. Το ακραίο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο από […]

Νέα βόμβα στο προσκήνιο! Τα πρώτα μεγάλα ονόματα του Θεάτρου, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Λιγνάδης βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τριπόλεως. Αλλά έχουμε και συνέχεια…με άλλα “μπουμπούκια”

Νέα αναταραχή στον κόσμο του θεάτρου, αφού έσκασαν» νέες καταγγελίες για βιασμό εις βάρος άλλου γνωστού ηθοποιού από τέσσερις γυναίκες.

Το ακραίο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο από αυτές όταν έγινε ο βιασμός ήταν ανήλικες. Υπάρχουν ακόμα τρεις καταγγελίες που δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο ηθοποιό.

Ο δικηγόρος των θυμάτων Πέτρος Πανταζής στην εκπομπή «Love it» δήλωσε: .

«Δραστηριοποιείται εν μέρει και στο εξωτερικό αλλά είναι και κάτοικος Ελλάδας και δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά και στην Ελλάδα οπότε δεν υπάρχει θέμα καθυστέρησης λόγω του εξωτερικού. Όλες οι πράξεις έχουν γίνει στην Ελλάδα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ