Μια ακόμα μήνυση για βιασμό στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μια ακόμα καταγγελία από ηθοποιό ταράζει ξανά τα νερά του καλλιτεχνικού χώρου. Η 31χρονη πλέον καλλιτέχνης μηνύει πολύ γνωστό σκηνοθέτη με σπουδαίες δουλειές στο βιογραφικό του. Το περιστατικό βιασμού που καταγγέλλει έλαβε χώρα το 2010 όταν ήταν 19 ετών.

Αρχικά το κράτησε μέσα της, αλλά την έτρωγε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να το αντέξει πλέον, και βλέποντας ότι η κατάσταση έχει αλλάξει τελευταία με το mettoo βρήκε την δύναμη να το καταγγείλει επίσημα.

Όπως υποστήριξε τον σκηνοθέτη τον οποίο γνώρισε το 2009 δεν το κατήγγειλε τότε γιατί φοβόταν. Ωστόσο, μετά την εκστρατεία του #metoo και τις καταγγελίες και άλλων γυναικών αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας την δική της προσωπική εμπειρία και να ζητήσει την τιμωρία του δράστη.

Όσα αναφέρει η μήνυση:

«Η γνωριμία μας ήταν απλώς και μόνο φιλική, καθώς δεν του είχα δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα να νομίζει κάτι άλλο. Σημειώνω εδώ ότι είχα γνωρίσει τη σύζυγό του και το παιδί του μερικές φορές και βγαίναμε με κοινές παρέες απλώς και μόνο για διασκέδαση. Μετά από αρκετούς μήνες γνωριμίας που είχα με τον εγκαλούμενο, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν πλέον βαθιά πεπεισμένη ότι ήταν ένας οικογενειάρχης που μου ενέπνεε ασφάλεια κι αξιοπιστία», είναι τα πρώτα λόγια της ηθοποιού στη μήνυσή της.

«Ένα βράδυ και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 ο εγκαλούμενος μου πρότεινε να πάμε για φαγητό και μετά να συνεχίσουμε για ποτό σε κλαμπ, όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα που κάναμε κοινή παρέα εκείνη την περίοδο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου με το αυτοκίνητό του και πήγαμε στο μαγαζί, όπου παραγγείλαμε φαγητό κι ένα μπουκάλι κρασί.

Τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι, ο εγκαλούμενος παρήγγειλε και δεύτερο και δεν θυμάμαι αν είχε παραγγείλει και τρίτο. Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δε γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια. Εγώ πλέον δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε. Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω ένα κενό μνήμης.

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του κι αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μαζί μου εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πάγωσα από τον φόβο μου» ισχυρίστηκε η ηθοποιός. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Μου πέρασε από το μυαλό ότι αν έβγαινε στον δρόμο σε αυτή την κατάσταση μόνη μου μπορεί να μου συνέβαινε κάτι ακόμα χειρότερο κι έτσι ο εγκαλούμενος έκατσε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε να πηγαίνει προς το κλαμπ που θα συναντούσαμε τους φίλους μας» συμπλήρωσε ηθοποιός.

Σε όλη τη διαδρομή δεν της μιλούσε καθόλου, ενώ εκείνη του φώναζε «Γιατί μου το έκανε αυτό;», καταλήγει η ηθοποιός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ