Το φθινόπωρο το νέο πρόγραμμα του MEGA θα έχει πολλά νέα και δυνατά χαρτιά στο νέο του πρόγραμμα.  Στο νέο πρόγραμμα θα δούμε πολλες και ακριβές παραγωγές για τις τηλεοπτικές παραγωγές του καναλιού. Τέσσερείς εκρηκτικές παραγωγές έρχονται (Δείτε εδώ) Αλλά πολλες και μεγάλες μεταγραφές ειδικά του γυναικείου φύλλου. Μεταγραφικό κρεσέντο έκανε το κανάλι του Βαγγέλη […]

Το φθινόπωρο το νέο πρόγραμμα του MEGA θα έχει πολλά νέα και δυνατά χαρτιά στο νέο του πρόγραμμα.  Στο νέο πρόγραμμα θα δούμε πολλες και ακριβές παραγωγές για τις τηλεοπτικές παραγωγές του καναλιού. Τέσσερείς εκρηκτικές παραγωγές έρχονται (Δείτε εδώ)

Αλλά πολλες και μεγάλες μεταγραφές ειδικά του γυναικείου φύλλου. Μεταγραφικό κρεσέντο έκανε το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και έκλεισε Μενεγάκη, Μελέτη, Νικολούλη, αναμένεται η Μπεκατώρου, ήρθε ο Τσιμιτσέλης, και υπάρχει συνέχεια.

Νέα μεταγραφή που ανακοινώθηκε από το κανάλι είναι ο Μιχάλης Πρετεντέρης.

Η ανακοίνωση του Mega

Εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA αναλαμβάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Από τον Σεπτέμβριο, θα είναι ο βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA και θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων και των συνεντεύξεων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ