Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Όλα τα ονόματα περνούν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Όλα τα ονόματα περνούν τις τελευταίες ημέρες

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις.  Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καΙ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Eros Ramazzotti και αρκετοί ακόμα.

Χθες σας είπαμε για το ροζ σκάνδαλο με τον Λόρις Κάριους. Σήμερα έχουμε ένα ακόμα γνωστό ποδοσφαιριστή να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού.

μυκονος sports365.gr (1)

Ο Marcos Llorente τώρα που δεν έχει πλέον υποχρεώσεις πήρε το αίσθημα του και να το μέλι στην παραλία. Είπε ο άνθρωπος να χαρεί τον έρωτα του με την Patricia Noarbe και αναστέναξαν οι παραλίες. Μπράβο στα παιδιά. Έρωτας και διασκέδαση στην Μύκονο. ότι καλύτερο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Η Βίκυ Καγιά για ένα ακόμα καλοκαίρι απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο κοσμοπολίτικο νησί. Είναι πιο αστραφτερή από ποτέ. Βρήκε ευκαιρία για μια φωτογράφηση για εταιρεία κοσμημάτων.  Από την μία τα κοσμήματα να λάμπουν, και από την άλλη να λάμπει η Καγιά, καταλαβαίνεται τι φωτογράφηση είχαμε.

μυκονος sports365.gr (3)

Για διακοπές αλλά και μπίζνες οι Dsquared

Οι διάσημοι σχεδιαστές γνωστοί ως Dsquared επέστρεψαν για μια ακόμα φορά, αλλά φέτος έχουν έναν λόγο παραπάνω. Αφού θα κάνουν τα εγκαίνια του εστιατορίου τους μαζί με τον Έλληνα συνεργάτη τους Γρηγόρη Γκόφα. Το εστιατόριο ονομάζεται «Ceresio 7», και είναι το δεύτερο που ανοίγουν. Το πρώτο είναι στο Μιλάνο. Η επένδυση τους στην Μύκονο έφτασε το 1.000.000 ευρώ.

Τέλος στο νησί βρίσκεται και το γνωστό μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο Τζόαν Σμαλς. Μαζί με φίλους της πήγε στο Lio στα Ματογιάννια και κάθισαν στο καλύτερο τραπέζι του εστιατορίου. Μάλιστα ανέβηκε και στην σκηνή για να διασκεδάσει καλύτερα.

Τι ρόλο βαράει ο γιος του Αλ Θάνι, δισεκατομμυριούχος από, την Ουκρανία που σκορπάει χρήμα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Έσκασε μύτη και ο Black Coffee για να παίξει μετά από πρόσκληση Ισραηλινού μεγιστάνα.

Μύκονος: Μουσική, χορός και… τεστ κορωνοϊού

Ο τουρισμός άνοιξε, η Μύκονος γεμίζει με Έλληνες και ξένους επισκέπτες, όμως παρά την προσπάθεια των επιχειρηματιών να τηρήθουν τα μέτρα, όταν το κέφι ανάβει η κατάσταση ξεφεύγει με αποτέλεσμα κάποιοι να πηγαίνουν στο κέντρο υγείας για τεστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ