Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Πρόσφατα είχαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, και Μπαπέ με Ζορζίνιο.

Πριν λίγες ημέρες έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί ο τραγουδιστής του έρωτα Eros Ramazzotti. Είναι φιλοξενούμενος του Κώστα Πηδαλάκη.

Εντοπίστηκε με παρέα καλών φίλων του.

Χθες το βράδυ στα στα Ματογιάννια  είχαμε καλή παρέα  με τον Ιταλό τραγουδιστή και τον Κώστα Πηλαδάκη και την Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου. Είχαν πάει για φαγητό και μάλιστα συναντήθηκαν με τους  τον τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ. 

Ο Ιταλός σταρ που δεν κουβαλάει κανένα ίχνος βεντετισμού, και είναι φιλικός με όλον τον κόσμο. Στις βόλτες που κάνει στα σοκάκια του νησιού δέχεται με ευχαρίστηση να φωτογραφηθεί με τους φίλους του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ