Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας και έρχεται στο Ηρώδειο για να σαγηνεύσει και τους Έλληνες θεατές Θα βρεθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνή- σεις» στην οποία πρωταγωνιστεί, […]

Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας και έρχεται στο Ηρώδειο για να σαγηνεύσει και τους Έλληνες θεατές

Θα βρεθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνή- σεις» στην οποία πρωταγωνιστεί, η οποία θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Αλλά πριν πέρασε από την αγαπημένη της Πάρο.

«Αγαπώ την Ελλάδα τόσο πολύ, δυστυχώς δεν ξέρω και τόσο την Αθήνα, αφού έχω κάνει μόνο δύο σύντομες επισκέψεις, αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσω. Λατρεύω, όμως, την Πάρο και την Αντίπαρο. Όποτε βρίσκομαι στην Ελλάδα, νιώθω πολύ κοντά στις ρίζες μου».

Μόνικα Μπελούτσι sports365.gr

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ηρώδειο

Την είχαμε δει και πέρσι υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ. Μια μετάκληση που εξασφάλισε για το ελληνικό κοινό ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Για τη Μαρία Κάλλας, την οποία σέβεται ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα, για την πρώτη εμφάνισή της σε θεατρική σκηνή, στο Ηρώδειο, καθώς και για την Ελλάδα, που αγαπά, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

«Η Μαρία Κάλλας ήταν μια μεγάλη ντίβα και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνιδα. Είναι πολύ δύσκολο να συγκριθώ μαζί της. Είναι αυτό το μεσογειακό κομμάτι μου, που με κάνει να τη θυμίζω. Είμαι η «κόρη» δύο πολιτισμών, του ελληνικού και του ιταλικού» είπε η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός, αναφερόμενη στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», όπου θα ανέβηκε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2020, για να ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Ελληνίδας ντίβας της όπερας.

Η Μόνικα Μπελούτσι στο πιο συγκλονιστικό εξώφυλλο των τελευταίων ετών: Φωτιά στα κόκκινα και νέος άνδρας στη ζωή της (Φωτό) | eirinika.gr

Στην ερώτηση εάν έγραφε ένα γράμμα στη Μαρία Κάλλας, τι θα τη ρωτούσε, η Μόνικα Μπελούτσι απάντησε ότι είναι σίγουρη πως η μεγάλη ντίβα θα είχε κρατήσει πολλά μυστικά για τον εαυτό της και θα ήθελε να μάθει γι’ αυτά.

Μπελούτσι Ελλάδα: Σε παράσταση στην Αθήνα ως Μαρία Κάλλας | Alphafreepress.gr

Όσο για την Ελλάδα, όπως είπε, την αγαπά και κάθε φορά που την επισκέπτεται νιώθει σαν στο σπίτι της.

«Προτιμώ να κρίνομαι παρά να κρίνω» είπε, δηλώνοντας ότι δεν της αρέσει να αποκαλύπτει η ίδια πολλά πράγματα για τον εαυτό της.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ