Το καλοκαιράκι είναι για την Τούνη. Από νησί σε νησί και από παραλία σε παραλία και ο φακός πάντα εκεί που πηγαίνει. ΖΩΑΡΑ λοιπόν η Ιωάννα Τούνη, αλλά πάντα έχει λίγο χρόνο να πετάξει και την εξυπνάδα της. Γράφει ο Χρήστος Παπαπέτρος Αλλά υπάρχουν και όλοι οι άλλοι που δεν περιμένουν το instagram να βγάλουν […]

Το καλοκαιράκι είναι για την Τούνη. Από νησί σε νησί και από παραλία σε παραλία και ο φακός πάντα εκεί που πηγαίνει. ΖΩΑΡΑ λοιπόν η Ιωάννα Τούνη, αλλά πάντα έχει λίγο χρόνο να πετάξει και την εξυπνάδα της.

Γράφει ο Χρήστος Παπαπέτρος

Αλλά υπάρχουν και όλοι οι άλλοι που δεν περιμένουν το instagram να βγάλουν το παντεσπάνι τους. Αλλά με τα χεράκια τους και μόνο δουλεύουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες χειμώνα και καλοκαίρι για 400 άντε το πολύ 800 ευρώ.

Όταν την εποχή του μεγάλου lockdown (διορθώστε με αν κάνω λάθος) πήγατε μέχρι το Ντουμπάι για να μην σας λείψουν τα πάρτι την εποχή της καραντίνας.

Από την άλλη με περίσσιο υφάκι κάνει κατά καιρούς υποδείξεις για διάφορα κοινωνικά θέματα. Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας που είναι. Λογικό έτσι;

Μήπως είσαι και εσύ τεμπέλης; Ρώτα την Ιωάννα Τούνη!

Θα μπορούσε να ανοίξει μια στήλη και να την ρωτάμε αν τελικά είμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι τεμπέληδες. Μήπως κάνουμε κάτι λάθος και δεν το ξέρουμε ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι οι μεγάλη πλειονότητα του κόσμου στην Ελλάδα, προσπαθεί να κάνει όσες δουλειές μπορεί και εάν βρίσκει φυσικά (που το βάζεις αυτό). Απλά για να βγάλει τα εντελώς απαραίτητα για την οικογένεια του.

Γιατί στην τελική ο πραγματικός κόσμος που ζούμε, είναι αυτός και όχι ο δικός σας Κα Τούνη.

Οπότε οι υποδείξεις περί τεμπελιάς ας μην γίνονται από εσάς. Είναι εντελώς ειρωνικό. Δεν νομίζετε.

Τώρα μην τρελαίνεστε που σας έφυγαν 15.000 ακόλουθοι. Θα βρείτε άλλους. Ξέρετε τον τρόπο.

«Αντί να πει συγγνώμη, ζητάει και τα ρέστα»

Η απάντηση της

Επειδή θέλουμε να είμαστε εντάξει διαβάστε εδώ και την απάντηση της Ιωάννας Τούνη που τα έχει πάρει κανονικά.

Τί είχε πει;

Πάμε και στο τελευταίο της Ιωάννας

Μα να κάνεις μάθημα περι εργασίας στους ανθρώπους του μεροκάματου.

Πάρτε αλλιώς γιατί δεν θα σου μείνει ακόλουθος για ακόλουθος.

Πιο συγκεκριμένα είχε πάει στους Παξούς το Σαββατοκύριακο, και επειδή δεν βρήκε πολλες ταβέρνες ανοιχτά τα πήρε στο κρανίο, και είπε την ‘ΕΞΥΠΝΑΔΑ” της, που έκανε άνω κάτω ρο twitter που την πέρασε από κανονική δίκη, και φυσικά την καταδίκασε.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας το παράπονό της….

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε»

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δοκίμασε να πει εξυπνάδα επιπέδου…

Ας θυμηθούμε ακόμα ένα πρόσφατο μαργαριτάρι

800 ευρώ

«Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είχε πει στη Σάσα Σταμάτη.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη

Αλλά τι λέει το Twitter για τα μαργαριτάρια της Τούνη;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ