Μαμά και κόρη πέρασαν στην ίδια σχολή! – Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα  για τις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων στην σχολή που πέρασαν. Κάθε χρόνο υπάρχουν ορισμένες ιστορίες που είναι ξεχωριστές. Όπως αυτή για μια μητέρα με την κόρη της που πέτυχαν να περάσουν μαζί στην ίδια σχολή. Η Ρένα Σταμούλη από τη Σύρο, […]

Μαμά και κόρη πέρασαν στην ίδια σχολή! – Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα  για τις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων στην σχολή που πέρασαν. Κάθε χρόνο υπάρχουν ορισμένες ιστορίες που είναι ξεχωριστές. Όπως αυτή για μια μητέρα με την κόρη της που πέτυχαν να περάσουν μαζί στην ίδια σχολή.

Η Ρένα Σταμούλη από τη Σύρο, που εργάζεται στο Νοσοκομείο της Σύρου, πέρασε στην ίδια σχολή με την κόρη της, Αφροδίτη Πύργου, και έδειξε σε όλους ότι η θέληση και η επιμονή για να πετύχεις το όνειρο σου, ανταμείβονται.

Δείτε τι δήλωσε

Πίεση, αγχος, αγωνία αλλά τα κατάφερες και πήρες αυτό που ήθελες! Τελειωσα τη σχολή μου και την ξεκινάς εσυ..! Και επίσημα φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων.
Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου φοιτητριουλα μου, ότι και να πω λίγο! Εγώ πάντα δίπλα σου να σε βοηθάω και να σε στηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ! Δεν θέλουν τα Γιάννενα να μας αφήσουν αλλά ούτε και η σχολή μου να αφήσει εμένα !

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ