Η Μενεγάκη είναι έτοιμη να επιστρέψει στις οθόνες μας. Αυτή τη φορά μέσα από το Mega TV. Η γνωστή σε όλους μας Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό με το τηλεοπτικό σταθμό και είναι ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια.  Βέβαια υπάρχουν και όροι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ώστε να προχωρήσει η […]

Η Μενεγάκη είναι έτοιμη να επιστρέψει στις οθόνες μας. Αυτή τη φορά μέσα από το Mega TV. Η γνωστή σε όλους μας Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ και πολύ καιρό με το τηλεοπτικό σταθμό και είναι ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια. 

Βέβαια υπάρχουν και όροι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ώστε να προχωρήσει η συμφωνία. Με αυτή τη κίνηση το «Μεγάλο» κανάλι κάνει κίνηση ΜΑΤ και σίγουρα η τηλεθέαση θα φτάσει στα ύψη.

Θα μπορούσε κάλλιστα το MEGA να ήθελε να κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στη διάσημη παρουσιάστρια, ωστόσο εκείνη είναι αυστηρή στα τηλεοπτικά της “θέλω” που δεν είναι άλλα από ένα καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Ήδη έχει κάνει μία πρώτη συνάντηση με το τηλεοπτικό σταθμό, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η 2η. Δύσκολα όμως θα χαλάσει η συμφωνία με την Μενεγάκη και το Mega TV να δίνουν τα χέρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ