Η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» είναι η δραματική κομεντί που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» είναι η δραματική κομεντί που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Και συζητήθηκε όσο λίγες φετινές σειρές για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μάριος Αθανασίου.

Ενός αρχιτέκτονα που ζει μία δεύτερη κρυφή ζωή ως gay, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Αντώνη Γιαννάκο στον ρόλο του Αλέξη, του εκμυστηρεύεται τον έρωτά του για εκείνο και ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί στο αυτοκίνητο του πρώτου.

Η σειρά έχει και άλλες παράλληλες ιστορίες μίας ομάδας φίλων, όμως είναι αυτή η ιστορία του Φίλιππου, που υποδύεται ο Μάριος Αθανασίου, η οποία προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις και μέσα στο κανάλι. Όπως μετέφερε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της η εκπομπή Πρωινό Σουσού, μία από τις επόμενες σκηνές μεταξύ των δύο ερωτευμένων ανδρών, παρότι γυρίστηκε, δεν προβλήθηκε ποτέ από το κανάλι.

Η σκηνή η οποία ήταν η επόμενη του φιλιού των δύο ανδρών, κόπηκε στο μοντάζ, για να μην προκαλέσει περισσότερες αντιδράσεις, καθώς μάσα από το κανάλι κάποιοι θεωρούσαν ότι ήταν πιο έντονη για να προβληθεί στον ελεύθερο ΑΝΤ1.
Στο ρεπορτάζ υπήρξε η πληροφορία ότι υπάρχουν και άλλες τέτοιες σκηνές που έχουν κοπεί από την προβολή τους στον ΑΝΤ1, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτές οι σκηνές θα προβληθούν στη ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα του ομίλου, τον ΑΝΤ1+.






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gossip

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ