Η Ελένη Μενεγάκη  επέστρεψε στο Mega TV με σκοπό τα μεσημέρια να ανήκουν ξανά στο μεγάλο κανάλι μετά από αρκετά χρόνια. Το καλοκαίρι έτρεχε για την μεσημεριανή εκπομπή που θα έχει στο μεγάλο κανάλι. Έκλεβε όσο χρόνο μπορούσε για τις διακοπές με την οικογένεια της. Μενεγάκη – Παντζόπουλος και στην μέση το MEGA Έχουν ξεκινήσει […]

Η Ελένη Μενεγάκη  επέστρεψε στο Mega TV με σκοπό τα μεσημέρια να ανήκουν ξανά στο μεγάλο κανάλι μετά από αρκετά χρόνια. Το καλοκαίρι έτρεχε για την μεσημεριανή εκπομπή που θα έχει στο μεγάλο κανάλι. Έκλεβε όσο χρόνο μπορούσε για τις διακοπές με την οικογένεια της.

Μενεγάκη – Παντζόπουλος και στην μέση το MEGA

Έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι εργασίες αλλά και οι επαφές για να κλείσει τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

Με αυτά και με αυτά άργησε φέτος να πάει στο αγαπημένο της μέρος για διακοπές. Και λέμε στα Άλχα της Άνδρου.  Εκεί ήταν με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους Μαρίνα.  Φυσικά  μαζί με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Νέα προβλήματα στην σχέση τους

Προβλήματα φαίνεται πως υπάρχουν στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, με το ζευγάρι να βιώνει δύσκολες στιγμές.  Η τηλεόραση.  ασφαλώς, να είναι υπεύθυνη για αυτό. (Από το δημοσίευμα του Υouweekly.gr)

Οι δυο τους περνούν μια όμορφη ζωή από τη στιγμή, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία.  Πραγματοποιώντας ένα γάμο και αποκτώντας μια κόρη, τη Μαρίνα. Ένας… απαράβατος όρος του Μάκη ήταν η σχέση τους να μην προβάλλεται έντονα στα Μέσα Ενημέρωσης. Κάτι δύσκολο με βάση το όνομα της συζύγου του, αλλά έχοντας καταφέρει κάπως να το μετριάσουν.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, προστέθηκε η επάνοδος της Ελένης στην τηλεόραση, αποτελώντας την τεράστια μεταγραφή του Mega. Ανάμεσα σε πολλές σπουδαίες κινήσεις για την νέα σεζόν. Η είδηση αυτή, όμως, μόνο που δεν άρεσε στον Παντζόπουλο, αφού η γυναίκα του θα βρεθεί πάλι στην πρώτη γραμμή.

Η νέα εκπομπή ο λόγος!

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», μάλιστα, υπάρχουν νέα προβλήματα στο γάμο τους.  Με τη Μενεγάκη να μην έρχεται στην Αθήνα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και τον Ματέο να νιώθει αρκετά πιεσμένος. Ίσως πρόκειται και για έναν από τους λόγους, που η ξανθιά παρουσιάστρια έχει μείνει εδώ και αρκετό καιρό στην Άνδρο. Περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές μετά την παρουσία στην πρωτεύουσα για τις ανάγκες του trailer της εκπομπής της. Έτσι ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και ο Ματέο να… τη συνηθίσει.

Ορισμένοι λένε ότι ο Ματέο δεν περίμενε να επιστρέψει ξανά σε φουλ ρυθμούς η Ελένη.  είναι κάτι που τον προβληματίζει, αφού με περιορισμένο χρόνο το κεφάλαιο οικογένεια μένει πίσω.

Η αγάπη τους που τόσα χρόνια ήταν δεδομένη. Αλλά το 2021 δοκιμάζεται αρκετά συχνά.

Ο χρόνος θα μας δείξει πόσο ανθεκτική είναι η σχέση τους. Αν και με όσα έχουμε δει τόσα χρόνια, μεταξύ τους, ούτε που σκεφτόμαστε μια αρνητική εξέλιξη.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι γάμος δεν υπήρξε ποτέ και ότι αυτό που τυπικά τους δένει είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης. Το οποίο συντάχθηκε και υπογράφτηκε πριν έξι χρόνια περίπου. Το ότι τα ΜΜΕ θέλουν να μιλούν για ένα γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook δείτε την σελίδα μας με αποκλειστικά spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ