Η Κατερίνα Καραβάτου στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής της «Φωλιάς των Κου Κου». Ύστερα από τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε παράλληλα τον χωρισμό της με το STAR. Η παρουσιάστρια, όταν διέρρευσε η πληροφορία που την ήθελε να μη συνεχίζει στο Star, δέχτηκε κρούση από τέσσερα διαφορετικά κανάλια. Το MEGA θα είναι ο επόμενος […]

Η Κατερίνα Καραβάτου στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής της «Φωλιάς των Κου Κου». Ύστερα από τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε παράλληλα τον χωρισμό της με το STAR.

Η παρουσιάστρια, όταν διέρρευσε η πληροφορία που την ήθελε να μη συνεχίζει στο Star, δέχτηκε κρούση από τέσσερα διαφορετικά κανάλια.

Το MEGA θα είναι ο επόμενος προορισμούς  για την Κατερίνα Καραβάτου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Πιο συγκεκριμένα προορίζεται για τη μεσημεριανή προς απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το κανάλι δηλαδή θέλει να προβάλει την νέα του εκπομπή πάνω στον ανταγωνισμό. Δηλαδή την ώρα δηλαδή που στον ALPHA θα “παίζει” η Ναταλία Γερμανού και στον ΣΚΑΙ ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγο του Ναταλί Κάκκαβα.

Ποιο πρόσωπο έκπληξη θα την ακολουθήσει;

Όπως μάθαμε η Καραβάτου στις συνομιλίες της με το Mega για το στήσιμο της εκπομπής, να έχει δίπλα της τον Στέφανο Κωνσταντίδη που τον ξέρει καλά.  Υπάρχει πολύ καλή χημεία, αφού ήταν μαζί στο STAR για 4 χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ