Μια πολύ επιτυχημένη σειρά επιστρέφει στο Open.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανούσος Μανουσάκης έχει μιλήσει με τους υπεύθυνους στο OPEN και το μόνο που μένει είναι οι τελικές υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αυτές, όπως φαίνεται θα πέσουν την Παρασκευή. Ο πολύ επιτυχημένος σκηνοθέτης θα συνεχίσει το «Κόκκινο Ποτάμι». Η δραματική σειρά προβλήθηκε από το κανάλι του Open τη σεζόν 2019-2020 και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος την αγκάλιασε από τα πρώτα επεισόδια και συνέχισε να δείχνει την αγάπη του για τη σειρά σε όλο το διάστημα της προβολής της.

Μπορεί η υπόθεση του βιβλίου στο οποίο βασιζόταν η σειρά να ολοκληρώθηκε την πρώτη σεζόν, αλλά αυτό δεν πτοεί τους δημιουργούς της να σκεφτούν, να εμπλουτίσουν το περιεχόμενό της και να συνεχιστεί και με άλλα επεισόδια.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν τους ερχόμενους μήνες. Δηλαδή είτε μέσα στον Απρίλιο είτε μέσα στον Μάϊο. Πάντως, άμεσα θα γίνει ό,τι είναι να γίνει.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Τσώνη έχουν πάρει χαρτί και μολύβι και γράφουν ακατάπαυστα το σενάριο που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας. Αν κρίνουμε από την επιτυχία της πρώτης σεζόν, τότε φανταζόμαστε πως και η συνέχεια θα είναι εξίσου συναρπαστική.

Αυτά όσον αφορά τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από τις οθόνες. Πάμε τώρα να δούμε και ποιους θα απολαμβάνουμε στους δέκτες μας.

Στον ρόλο της Ιφιγένειας θα ξαναδούμε την Αναστασία Παντούση. Αν θυμάστε ήταν η μόνη που κατάφερε να επιβιώσει από την γενοκτονία. Αυτή είναι η μόνη σίγουρη φιγούρα που θα δούμε δηλαδή ξανά στις οθόνες του OPEN. Εδώ, έχουμε και μια ακόμα έκπληξη. Καθώς, θα ξαναδούμε στην τηλεόραση αρκετά χρόνια μετά τον Όμηρο Πουλάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα μας δώσει την χαρά να τον ξανααπολαύσουμε μέσω της μικρής οθόνης μετά την παρουσία του στην «10η εντολή», που τον είχαμε δει για τελευταία φορά, το λίγο…μακρινό 2015!

Κάποιο ακόμα όνομα δεν έχει ανακοινωθεί για το «Κόκκινο Ποτάμι». Το επίσης σίγουρο είναι ότι ο Μανούσος Μανουσάκης συζητά με πολλούς ηθοποιούς για να πρωταγωνιστήσουν στην συνέχεια της πολύ επιτυχημένης δραματικής σειράς. Περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία τόσο τα ονόματα των ηθοποιών αλλά και την συνέχεια της υπόθεσης.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ