Πάμε λοιπόν για την επόμενη σεζόν για να έχει την προβολή που χρειάζεται και να ξεκινήσει με τις πιο ιδανικές συνθήκες.

Ο δάσκαλος: Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μας έστελνε φωτογραφίες από τους Παξούς όπου και θα γυριστεί η νέα του σειρά για το MEGA TV, ωστόσο οι πληροφορίες έδειχναν έντονη καθυστέρηση. Πιο συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη σειρά, ενώ ήταν να προβληθεί Σεπτέμβρη, μετά η πρεμιέρα πήγε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αλλά έχουμε εξελίξεις.

Και ενώ το MEGA συχνά προβάλει τρέιλερ των υπολοίπων εκπομπών της νέας σεζόν, αυτό της νέας σειράς του Χριστόφορου δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στις οθόνες μας. Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συμβαίνει επειδή ο σκηνοθέτης χρειαζόταν περισσότερο χρόνο. Παρά το γεγονός ότι η σειρά θα προβάλλεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει τέλειο αποτέλεσμα. Στην τελειομανία του λοιπόν οφείλεται η καθυστέρηση η οποία προέκυψε.

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο νέο πρόγραμμα του MEGA

Αρχικά έχουμε να κάνουμε με μια σειρά φιλέτο και από το πολύ μεγάλα χαρτιά του καναλιού. Ταυτόχρονα Survivor, MasterChef, Σασμός, Γη της Ελιάς, και η Μάγισσα που θα αντικαταστήσει τις Άγριες Μέλισσες θα μπει στα βαθιά με επιτυχημένες και δοκιμασμένες καταστάσεις.

Πάμε λοιπόν για την επόμενη σεζόν για να έχει την προβολή που χρειάζεται και να ξεκινήσει με τις πιο ιδανικές συνθήκες.

Θα δούμε το τρέιλερ της σειράς αμέσως μετά το καλοκαίρι.  Η σειρά “Ο Δάσκαλος” έρχεται στο MEGA τον Οκτώβριο, βάζοντας τέλος στην τεράστια αυτή αναμονή.

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή με το πρώτο γύρισμα

Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα. Εκεί θα εξελιχθεί η ιστορία της νέας, πολυαναμενόμενης, σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος», που έρχεται στο MEGA την επόμενη χρονιά.

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

H υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

«Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ»: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ MEGA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ