Γνωστό ότι χώρισε με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη, και από τότε μιλάει συχνά και δημόσια, με σχεδόν ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία της να βρει έναν σύντροφο και να κάνει παιδί.

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό για τον επόμενο κύκλο. Ήταν πολύ προσεκτικός όταν είπε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό survivor. Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει την υλοποίηση για το νέο survivor.

Ο Μεγάλος στόχος του είναι να βρεθούν στον στίβο μάχης τρεις από τους καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης. Μιλάμε για τον Ντάνο που όπως έχει δηλώσει αν είναι πραγματικό all star είναι μέσα.

Αν οι υπόλοιποι παίχτες είναι δυνατοί και αθλητικοί τότε θα αποδεχθεί την πρόταση για το all star.

Αλλά βγήκε στον αέρα χθες και μια νέα και μάλιστα πικάντικη πρόταση για τον Ντάνο από την Κατερίνα Κιανούργιου.

Γνωστό ότι χώρισε με τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη, και από τότε μιλάει συχνά και δημόσια, με σχεδόν ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία της να βρει έναν σύντροφο και να κάνει παιδί.

Χθες λοιπόν στην πρεμιέρα της ο Γρηγόρης Γκουντάρας άνψε φωτιά και τη ρώτησε αν θα ήθελε να είναι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με αφορμή μια συνέντευξη του που φιλοξένησαν.

Η Κατερίνα απάντησε με άνεση:

«Πολύ ωραίο παιδί αντικειμενικά. Πιστεύω ότι εγώ του αρέσω, αλλά δεν ξέρω αν είναι του στυλ μου. Νιώθω ότι του αρέσω πάντως»




Φυσικά όσα είπε δεν έμειναν ασχολίαστα στο Twitter…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ